Et siste #tbt og heeeeello Crossfit Regionals!

… Oi, så mange hyggelige tilbakemeldinger jeg fikk på forrige innlegg! Nesten så en liten del av meg begynner å lure på om fine bilder er viktig på en blogg. Hmmm… 😉

Når jeg bladde frem bildene fant jeg samtidig en flust av andre fantastiske tbt-bilder fra Dubai, so please let me take a stroll down memory laane. Alle bildene er tatt av John Tøsse Kolvik.

På vei til trening på stranda første dagen.
På vei til trening på stranda første dagen.
... Der Tommy hadde snekret sammen masse, kremt, morsomme lagleker. Joda, de var morsomme altså. Supermorsomme! Ballspill og sånn...
… Der Tommy hadde snekret sammen masse, kremt, morsomme lagleker. Joda, de var morsomme altså. Supermorsomme! Ballspill og sånn…
En funfact om meg er at ballspill ikke nødvendigvis er det feteste jeg gjør.
En funfact om meg er at ballspill ikke nødvendigvis er det feteste jeg gjør.
... Så det ender stort sett opp med at jeg løper rundt i ring, smiler, og later som om jeg har det superlættis. #fakeittillyoumakeit ;-) Og ja, vet jeg er sær. Alle burde elske ballspill og hele den regla der.
… Så det ender stort sett opp med at jeg løper rundt i ring, smiler, og later som om jeg har det superlættis. #fakeittillyoumakeit 😉 Og ja, vet jeg er sær. Alle burde elske ballspill og hele den regla der, haha.
Kostholdsforedrag med Inger :-)
Kostholdsforedrag med Inger 🙂
Kirby fra Optimal Klinikk og Trening. Han har bodd i Dubai, så han tipset oss hele tiden i riktig retning. Blant annet spise vi verdens mest fantastiske indiske mat en kveld, i det som så ut som typ.. Et hull i veggen, hehe.
Kirby fra Optimal Klinikk og Trening. Han har bodd i Dubai, så han tipset oss hele tiden i riktig retning. Blant annet spiste vi verdens mest fantastiske indiske mat en kveld, i det som så ut som typ.. Et hull i veggen, hehe.
Hoppebilder er favoritten i ShapeUp, både på cover og inni bladet. Så sporty og fresht.. Men kanskje ikke alltid? Haha.
Hoppebilder er favoritten i ShapeUp, både på cover og inni bladet. Så sporty og fresht.. Men kanskje ikke alltid? Haha.
Gøy å se igjennom blinkskuddene John fikk med seg fra vi trente med Jørgine. Som btw var en supertreningsøkt, helt uten utstyr. Hun er inspirerende på det greiene der ass, jeg blir like imponert (og sliten) hver gang!
Gøy å se igjennom blinkskuddene John fikk med seg fra vi trente med Jørgine. Som btw var en supertreningsøkt, helt uten utstyr. Hun er inspirerende på det greiene der ass, jeg blir like imponert (og sliten) hver gang!

20151802_1503_DSC9493

20151802_1507_DSC9518

Runder av med et par bilder vi tok etter at vi gjennomførte Spartan Race, som var SÅ SYKT gøy at jeg MÅ BRUKE CAPS LOCK!
Runder av med et par bilder vi tok etter at vi gjennomførte Spartan Race, som var SÅ SYKT GØY! Caps Lock-gøy liksom.
Jeg var så heldig å ha med meg disse to hjertene, som også trener med meg på Crossfit Oslo <3
Jeg var så heldig å ha med meg disse to hjertene, som også trener med meg på Crossfit Oslo <3

Dette bildet er perfekt å avslutte med, fordi…

20152002_0353_DSC0047

… I dag er jeg så heldig å få lov til å reise med Reebok til København! Som jeg nevnte i går er det Crossfit Regionals på gang der nå, og Reebok arrangerer tur for et knippe utvalgte pressefolk, bloggere, etc, for å bli med og få en smakebit på moroa. Så takket være Reebok får både jeg og dere som følger meg på snappen og Insta lov til å oppleve nordens beste utøvere på (forholdsvis) nært hold 😉 Personlig heier jeg jo på Crossfit Oslo-gjengen og Kristin Holte, og har planer om å amrappe heiingen min!

Flyet mitt går i ettermiddag, og i morgen skjer moroa, før jeg flyr hjem på ettermiddagen. SÅ, snappen Piapiapiapia, Instagrammen @piaseeberg og etter hvert bloggen is the place to be!

Sees i København 😉

Flere
Artikler