Update og bildedryss fra tidenes Crossfitbonanza i København

Ah.. Hvor skal jeg begynne?! 😀

Som jeg skrev i forrige innlegg gikk gårsdagen med til Crossfit Regionals i København. Jeg reiste ned som journalist og blogger i regi av Reebok, som arrangerer eventet. TAKK Reebok, for at dere gav meg, typ, den morsomste fredagen jeg har hatt på leenge!

Å krydre bloggen med selfies fra tid til annen er hygge, det har jeg lært av Inger! Dette er ikke stort annet enn meg på hotellet, hehe.
Å krydre bloggen med selfies fra tid til annen er hygge, det har jeg lært av Inger! Dette er ikke stort annet enn meg på hotellet, hehe.

Etter en nydelig frokost fredag morgen…

Laks + brie + eggerøre + frukt + yoghurt + kaffe = <3
Laks + brie + eggerøre + frukt + yoghurt + kaffe = <3

… ankom jeg Ballerup Stadion, cirka 20 minutter unna sentrum. Her ble jeg møtt av Charlotte fra Reebok, som for anledningen hadde teamet opp med Byffe fra Sverige, en dreven og velvitende crossfitatlet.

Tro meg, jeg spurte om vi ikke bare kunne ta et vanlig hei, hallp-smilebilde jeg altså. Men det var liksom ikke aktuelt, hehe. Michelin-mannen i meg krympet seg litt idet han skulle slenge meg opp der, men jommen klarte han det ikke ganske så greit. Lett som en fjær!
Tro meg, jeg spurte om vi ikke bare kunne ta et vanlig hei, hallo-smilebilde jeg altså. Men det var liksom ikke aktuelt, hehe. Michelin-mannen i meg krympet seg litt idet han skulle slenge meg opp der, men jommen klarte han det ikke ganske så greit. Lett som en fjær dere! 

Byffe har jeg faktisk hengt med en del før, da han var en av crossfitgutta som var i Portugal når jeg joinet en av deres crossfitturer med Profitnesscamps før jul. Når jeg reiste hadde jeg ingen forventninger, men det viser seg at jeg hang med noen av nordens (skandinavias…) beste crossfitutøvere. Alle de andre gutta konkurrerte i Regionals da, så de tok seg merkelig nok ikke tid til å hilse på meg….. 😉

Anyhow! Etter ankomst og småklein crossfitposering til ære for Insta var det dags!

Umulig å knipse/beskrive stemningen, men det koookte. Man blir sykt gira av å være med på noe sånt ass, blir helt gladkristen der man sitter og tripper.
Umulig å knipse/beskrive stemningen, men det koookte. Man blir sykt gira av å være med på noe sånt ass, blir helt gladkristen der man sitter og tripper.

image

Det var så gøy å se Crossfit Oslo (i rødt) i aksjon! Det er da man skjønner hvor spreke de egentlig er, de som pisker oss rundt dag ut og dag inn på boxen i Nydalen, hehe.
Det var så gøy å se Crossfit Oslo (i rødt) i aksjon! Det er da man skjønner hvor spreke de egentlig er, de som pisker oss rundt dag ut og dag inn på boxen i Nydalen, hehe.
Kyllingsalat til lunsj, som (i likhet med resten av maten på arrangementet) var ganske Paleoifisert. Vakke no fetaost i denne her, for å si det sånn, hehe. Men for all del.. Har ikke noe imot kylling og kål jeg altså. Med en flaske vann. Kremt.
Kyllingsalat til lunsj, som (i likhet med resten av maten på arrangementet) var ganske Paleoifisert. Vakke no fetaost i denne her, for å si det sånn, hehe. Men for all del.. Har ikke noe imot kylling og kål jeg altså. Med en flaske vann. Kremt.

Etter å ha sett på litt av showet sammen med Reebok-gjengen var det pause, og jeg benyttet anledningen til å mingle litt. Visste jo at en god gjeng fra CFO var på plass, i tillegg til Inger, Ian, og en hel del andre kjentfolk 🙂

Meg og Erik Magnus, som er en av eierne av CFO.
Meg og Erik Magnus, som er en av eierne av CFO.

image

Ingunn, i midten, var på laget til Crossfit Oslo. Inger kjenner vi jo.. <3 Også meg da.
Ingunn, i midten, var på laget til Crossfit Oslo. Inger kjenner vi jo <3
Ingers bedre halvdel ian, og  Marianne, som vanligvis henger i Bergen. Serr, sjekk henne ut på Insta, Masfjord, og få med deg seriøøs flytting av vekter. Sånn skal jeg bli en dag! En dag, hehe.
Ingers bedre halvdel Ian, og Marianne, som vanligvis henger i Bergen. Sjekk henne ut på Insta, Masfjord, og få med deg seriøøs flytting av vekter. Sånn skal jeg bli en dag! En dag, hehe.

image

Når dagen nærmet seg slutten var jeg på nippet til å booke om flybilletten min og rett og slett bli igjen hele helgen. Spontaniteten i meg har litt å gå på kjenner jeg, for det endte med at jeg reiste hjem… Neste år dere, DA skal jeg og snappen få med oss hele greia.

image

For noen av dere fulgte meg kanskje på Snapchat denne dagen? Jeg boostet det på Insta ihvertfall, og fikk mye tilbakemeldinger på at folk syns det var gøy. Jeg syns virkelig snapchat er i sitt ess når man kan bruke det til å lage stories når man er på sånne kule eventer! Egentlig ville jeg jo hatt med meg hver og en av dere 😀 Men når jeg ikke kan det… Mystory is the shit! Jeg liker den i hverdagen å jeg altså, men når jeg er på noe gøy, DA er jeg snapchatkongen! Aaand I like it!

Dagens andre salat, rett før jeg plantet rompa på flyet og reiste hjem til Oslo.
Dagens andre salat, rett før jeg plantet rompa på flyet og reiste hjem til Oslo.

Noen av dere har kanskje fulgt Regionals live på crossfit.com i dag også? Asså, Kristin Holte er overlegen! Hun satte verdensrekord i en av øktene, og ligger søren meg an til å bli med videre til Games i juli. Hun ER – SÅ – RÅ!

Nå står avslapning og lørdagspizza på agendaen, før en spennende dag i morgen. Jeg skal nemlig møte en sporty gjeng fra Crossfit Oslo (hvor mange ganger kan man skrive Crossfit Oslo i et innlegg?) i skogen her i Oslo, og være med på noe de har kalt «WOD in the woods». Jeg aner ikke hva som venter meg, but what else is new!

Så lenge jeg pakker med et stort smil og et lager med ekstra energi (les; karbs) går det vel greit/bra/dårlig/middels 😀 Jeg har en følelse av at snappen blir med for å dokumentere moroa. Just saying (Piapiapiapia).

Nyt lørdagskvelden lovelies :-*

 

Flere
Artikler