WOD in the woods – Alle søndager burde være sånn som dette

… For den var så B-R-A!

Som jeg skrev i går, i dag var det duket for «WOD in the woods» med en superfin gjeng fra Crossfit Oslo. To ildsjeler hadde dratt i gang det hele, og for en fantastisk greie de hadde fått til! Alt fra å lage hinderbane, planlegge økter, preppe grillen og få Regionals på skjermen, så vi andre kom til dekket bord. Som jeg sa til de – mitt favorittpar i uoverskuelig fremtid!

Tine til høyre var på laget mitt, som, for å være ærlig skremte meg litt sånn umiddelbart. Hun er nemlig også en av de råeste på gymet, hehe. MEN, vi dro hverandre bra, så bra at laget vårt vant :-D
Tine til høyre var på laget mitt, som, for å være ærlig skremte meg litt sånn umiddelbart. Hun er nemlig også en av de råeste på gymet, hehe. MEN, vi dro hverandre bra, så bra at laget vårt vant 😀

Dagen besto av fire ulike økter, som vi gjennomførte i lag på tre. Først gjorde vi denne økta…

… "log" er altså tømmerstokker, som vi var så heldige å få lov til å hente i skogen før start. Oppvarmingen sin det!
… «log» er altså tømmerstokker, som vi var så heldige å få lov til å hente i skogen før start. Oppvarmingen sin det!

Deretter flyttet vi oss inn i skogen, og gjorde en slags sirkeløkt, med 3 min på hver stasjon. I løpet av disse tre minuttene var det om å gjøre å få inn så mange reps som mulig fordelt på laget. Hvilke øvelser vi gjorde kan du sjekke ut på snapchatten min Piapiapiapia (jeg snappet meg nemlig igjennom hele dagen, som du kan sjekke ut frem til i morgen formiddag), men jeg erindrer ihvertfall at pushups, hoppende utfall, v-ups og wall (eller, tree) walks var noen av de.

Dagens arrangører. Takk, takk, takk Tine og Torbjørn, for at dere tok dere tid og bryet med å arrangere noe så gøy!
Dagens arrangører. Takk, takk, takk Tine og Torbjørn, for at dere tok dere tid og bryet med å arrangere noe så gøy!

Iløpet av sirkeltreningen ble det lite bilder, men jeg kan underskrive på at jeg kjente det ganske greit. Og det er liksom ikke snakk om å gi seg når man har to spreke lagkameraterog repsene telles høyt. Høyt som i plenum.

Så var det videre til nest siste WOD, en minihinderløype.

image

Her hadde altså Tine og Torbjørn mikket og mekket en hinderløype vi skulle igjennom, skrudd og spikra og greier. Jeg klumsa meg igjennom jeg, med mine to lagkamerater hakk i hæl (eller var det omvendt…)

Dreamteam, underveis i moroa. Jeg hadde glemt volumsprayen hjemme da, for å si det sånn. Fin :-)
Dreamteam, underveis i moroa. Jeg hadde visst glemt volumsprayen hjemme i dag. 
Den dingsen jeg har på meg nå var det en av gutta som eide, og som opprinnelig er til å holde deg varm, og den er stor nok til å skifte i når man trenger det. Jeg brukte den utelukkende for å se kul ut.
Den dingsen jeg har på meg her var det en av gutta som eide, og som opprinnelig er til å holde deg varm, og den er stor nok til å skifte i når man trenger det. Jeg brukte den utelukkende for å se kul ut.

På den siste økten var det tilbake til de letthåndterlige (…) stokkene, der økten var følgende…

50 squats med stokk

50 m sprint

40 Shoulder to overhead

50 m sprint

30 Klatreplanker

50 m sprint

20 Ground to overhead

50 m sprint

10 Overhead squat

50 m sprint.

Phu. Den satt i sikringsboksen. Jeg kjente underveis i økta at teknikken var litt så som så, og fikk vel egentlig bekreftet det når jeg så bildene i etterkant.

Vekta på hælene, er det ikke det vi PT`er sier a?
Vekta på hælene, er det ikke det vi PT`er sier a?

Ooog så kom vi i mål med siste sprinten da. DET var ganske digg.

Du vet den følelsen, når rolig jogg kjennes ut som full sprint.. Det er det som skjer her.
Du vet den følelsen, når rolig jogg kjennes ut som full sprint.. Det er det som skjer her.

Noen måtte jo vinne hele denne WOD in the woods-greia, og det gjorde søren meg vi! Den vedkubben der er den fineste jeg noensinne har sett, og jeg gleder meg til å pryde leiligheten min med den.

The winning team!
The winning team!

Kanskje jeg vurderer å legge den riktig vei også 🙂 Men uansett – heia oss! Etter økta kom dagens (andre da, etter treningen…) høydepunkt, Regionals på TV i stua, masse kjøtt på grillen, vårsol og hyggelig mennesker rundt bordet.

image

Kjære, kjære, kjære Tine og Torbjørn, tusen takk for at dere tok dere tid og bryet med å arrangere noe sånt! Denne dagen går i minneboka, og jeg skal gå og ruge på den helt til vi gjentar suksessen neste år. Dere er awesome!

Håper dere der hjemme har hatt en fin og sporty eller usporty dag, alt ettersom hvordan lørdagen forløp seg.. Begge deler er heelt innafor syns nå jeg 😀 Fortsatt god søndag <3

Flere
Artikler