Bli med meg å løpe for de som ikke kan!

Så, som dere sikkert skjønte av toppbildet mitt – målet for Wings for Life World Run 8. mai er satt! Det skortet ikke på motivasjonen i dagens vårsol, og kjente det kriblet i løpeskoa når jeg satt på kontorstolen og skriblet ned mitt endelige mål – jeg skal løpe (minimum) 15 kilometer 8. mai, under årets Wings for Life World Run.

For noen dager siden skrev jeg mitt første innlegg om Wings for Life World Run. Det kan du lese HER. I korte trekk går det ut på å løpe for de som ikke kan. Organisasjonen Wings For Life arrangerer det samme løpet i 33 ulike land, til eksagt samme tid. Alle inntekter går uavkortet til forskning på ryggmargsskader. Målet er å finne noe som kan kurere disse skadene, som hvert eneste år setter tusenvis av mennesker ute av stand til å bevege seg og leve et aktivt liv.

Derfor handler denne dagen om å løpe for de som ikke kan. 

red66

I motsetning til et vanlig løp, der du løper mot startstreken, er det i dette tilfellet en «catcher car» som gradvis tar igjen løpere, en etter en. Derfor er disse 15 kilometerene det minste minimum jeg tar sikte på å løpe, før bilen tar meg igjen. Her i Norge går løpet opprinnelig i Stavanger, MEN, jeg og en god gjeng med ambassadører har planer om å gjøre det minst like gøyalt å løpe i Oslo. Gjennom Selfie Run og den tilhørende appen kan vi nemlig ha følgebilen på øret, og dermed løpe sammen med resten av verden.

PicMonkey Collage

Målet mitt er verken hårete eller skummelt – det viktigste for meg denne dagen er å delta, spre god stemning, og ikke minst, få så mange som mulig til å gjøre det samme! Mer informasjon om hvordan vi Oslogjengere kan løpe sammen kommer, men foreløpig er følgende verdt å huske på…

1) 8. mai har du en unik mulighet til å bruke din treningsglede og engasjement til å fronte en god sak!  Bli med å løpe i enten Stavanger eller med meg og gjengen i Oslo denne dagen, og ta med deg kjente, kjære, familie, treningskamerater og kompiser.

2) Om du er som meg og løper i Oslo: Last ned appen Selfie Run og registrer din bruker. Appen går live på løpsdagen. 

3) Hold også av datoene 6. april og 27. april klokken 18.00 – da blir det gratis løpetrening med meg og Melina Magulas i Frognerparken! Løpsteknikk og treningsglede vil stå i fokus, men jeg vet også at kule freebies og sporty godsaker er en del av pakka. Eventene er klare om et par dager – I will let you know!

Og sist men ikke minst.. hva er ditt mål? Gjør som meg, bruk denne kalkulatoren, og vis oss ditt mål med hashtaggene #wingsforlife, #mygoal og #playblogg. Oppkjøring til et løp er alltid morsommere når man er flere 😉

 

… for når var egentlig sist du brukte all den treningsgleden din på et godt formål? 

 

 

Flere
Artikler