Bli med på gratis og lavterskel crossfitmoro

Førstkommende søndag har jeg gledet meg lenge til! Sammen med Mylna Sport og Crossfit Fønix drar nemlig jeg og resten av NOR Active i gang en treningssøndag, litt utenom det vanlige. Vi har nemlig invitert så mange crossfitboxer vi klarer til å være med å konkurrere om en Airdyne AD8 – hver box stiller med et lag på fire, det vil si, noen av sine sprekeste atleter, og hittil er det altså opp mot 15 ulike boxer som skal være med på moroa. For min del, og oss andre dødelige, derimot, er det bare å lene seg tilbake og nyte moroa!

skjermbilde-2016-10-18-kl-12-13-37

Vi starter opp klokken 12 på Crossfit Fønix i Drammen. Vi er så heldige å ha fått med oss selveste Kristin Holte, som kommer for å fortelle om sin opplevelse av Crossfit Games 2016. I tillegg er det lov å stille så mange spørsmål man ønsker – rett og slett en gyllen mulighet til å komme innpå Norges sprekeste kvinne, og suge til seg lærdom man kan bruke i egen treningshverdag. Deretter gjennomfører vi lagkonkurransen, før vi avslutter det hele med en felles treningsøkt for alle som ønsker. Denne er altså frivillig, men jeg håper jo at så mange som mulig blir med – I know for a fact at økten blir av typen som alle kan være med på, man bare tilpasser det hele til eget nivå og utgangspunkt. Ingenting å være stressa for altså, snarere tvert imot – det er synd om du lar deg selv gå glipp av så mye sporty energi samlet på ett sted.

fonholte

skjermbilde-2016-10-18-kl-11-51-51skjermbilde-2016-10-18-kl-12-18-42

Noen vil kanskje tenke at dette er kun for hardbarka crossfitere, men jeg håper virkelig dette innlegget overbeviser deg om det motsatte.

Det er for alle, og det er nettopp mangfoldet som skaper magien på sånne eventer. Derfor håper jeg av hele mitt hjerte å se deg der! Avslutningsvis skal du vite at både Gymgrossisten, Surf Kombucha og Triomat er tilstede med smaksprøver, så kosefaktoren er sikret fra start til slutt.

Sjekk ut mer info på Facebookeventet HER, og husk å sette deg på attending. Så er det ikke mer som gjenstår enn å glede seg til førstkommende søndag 😀

Flere
Artikler