En ganske annen type fotoshoot enn hva jeg er vant til

 

Som mange av dere kanskje fikk med dere på Snapchat og Instastories denne uken – jeg har vært på en litt annen type fotoshoot enn hva jeg vanligvis pleier å være med på.

Egentlig en god stund siden jeg har vært på noe som helst fotoshoot egentlig, så dette var stor stas! Sannheten er at jeg tripper av spenning om dagen, uten at jeg kan si hvorfor. I know, forferdelig når folk sier sånn, men ja.. det er jo en grunn til det da, hehe. I forbindelse med dette prosjektet var jeg altså med på en fotoshoot, der både vanlig sminke, dolla hår og jålete styling sto på agendaen. Jeg mener jo fortsatt at det enkle er det beste da, så ble ikke noe crazy bananas-styling på meg, men moro var det lell.

Jeg lar bildene tale for seg, og teller ned minuttene til jeg kan dele moroa med dere alle.

denyerammean sminke shoot kler pcdata oss1 oss oss3

Disse siste bildene knipset jeg fra skjermen til fotograf-Rasmus altså, så vet at de ikke er noe å kaste henda i været over, hehe. Men det endelige resultatet – det blir konge!

Ikke minst har jeg snekra sammen ei litta filmsnutt fra moroa – prøver nemlig å bli bedre på dette med video, og hva er vel da bedre enn å bryne seg på greier som dette.

I skrivende stund sitter jeg på en hyggelig lunsjbar og jobber litt, før jeg hvert øyeblikk skal sete snuta mot Technogym. Der skal kjøre intervaller på den samme tredemølla som jeg skrev om i dette innlegget. Jeg kjenner beina allerede er tunge etter to styrkeøkter denne uka, så det blir en.. artig utfordring. Skiformen kommer ikke av seg sjæl! Som om ikke det var nok skal jeg og mannen på IKEA i kveld, den første av ukas to turer… usikker på hva som blir mest utfordrende, intervaller eller IKEA, haha. Neida.. alt er faktisk hyggelig så lenge jeg får gjøre det med mannen. Kliss, kliss.

Ha en nydelig torsdag hjerter, og takk for at du sjekket innom her. Det er faktisk takket være deg og dere at jeg har muligheten til å drive med det jeg gjør om dagen… hvordan sier man takk for no´sånt a? Dere er konge, og jeg er glad vi finner inspirasjon i hverandre.

Prates snart! På tide å vende snuta mot den hissige svettefesten som venter meg… jeg elsker det… og jeg hater det.

Flere
Artikler