Planlegging, presseuke og en perfekt treningsøkt

 

Jeg kom akkurat inn døra etter en superdag på farta!

Jeg startet dagen på kontoret, før jeg satte snuta mot Spalt PR. Jeg vet ikke om det er andre enn «oss i bransjen» som får det med seg, men det har vært presseuke denne uka. Det vil si at ulike pressebyråer har åpent hus, med snacks, litt god drikke og greier, og det er lagt opp til at man kommer innom og sjekker ut nyheter osv. Man låner ofte ting fra pressebyråer til div shoots osv, så det er digg å få oversikt. Selv har jeg ikke hatt tid til å være med på noe særlig denne uka, dessverre, men da var det ekstra hyggelig å få til en tur innom Spalt PR, og et møte med journalist i ShapeUp, Hanna Sundquist, i samme slengen.

hannaa skal amus2

Hanna er jo journalist i ShapeUp, og sammen legger vi artige planer for januar 2017. Det føles kanskje rart ut å tenke så langt frem i tid, men slik er det når man har trykktider å forholde seg til, hehe. Etter møtet var jeg faktisk gira og beroliget på samme tid.. gira fordi jeg vet at opplegget vi snekrer sammen for kickstarten i januar blir kongebra! Beroliget fordi jeg vet, nettopp, at også min egen trening er sikret for januar 2017, haha. Ingen hemmelighet at januarkneika kan være litt seig å komme i gang med, men med både kickstarten med ShapeUp OG min helt egen workshop med en gjeng superjenter, så har jeg ingenting  å bekymre meg for. We can do this!

  • Les mer om workshopen min «bli din egen PT» HER. Fortsatt noen ledige plasser, og det til redusert pris. Kun frem til 1. november riktignok, så kan lønne seg å sende meg en mail på Pia@rawtrening.no litt sånn brennkvikt, hehe.

kler reeb hann sko cap

Jeg har også rukket en treningsøkt i dag, og hele regla ligger faktisk på Snapchatten min, Piapiapiapia. Go check it out om du er keen på litt inspo til styrketreningen. Økta var en fullkroppsrakker, begynte med tunge løft og ble gradvis lettere. I like! Nå skal jeg få unna litt jobbing i heimen før jeg setter snuta mot venninnekveld. Jentene jeg skal henge med er noen av mine beste venner, men jeg har ikke sett de på eevigheter – hvor på trynet er ikke det?! Skylder litt på at hun ene bor i Køben, but still.. ikke bra nok, ass.

Rødvin og taco med fine folk er altså mine fredagsplan. Kos deg masse, hva enn du skal, og husk å nyte det faktum at fredagen eendelig er her!

P.S Ikke glem dette Crossfit-eventet på søndag. Programmet ser jo heelt rått ut, om jeg får si det selv.

14753697_538103196387143_8634821569231522693_o

 

 

Flere
Artikler