Earlybird-tilbud på kickstarten i januar

Som jeg skrev i dette innlegget er tiden endelig kommet for å dra i gang min egen workshop, noe jeg gleder meg så utrolig mye til! Helt siden jeg skrev innlegget over har det kommet inn en flust av henvendelser, og det er tydelig at mange er superstoka på den samme målsetningen som meg selv – å gjøre seg selv i stand til å kunne operere som sin egen PT!

skjermbilde-2016-10-19-kl-13-05-48

knyterinstaFor all del, PT-tjenester, webcoaching og annen ekspertise innen trening har absolutt sin plass, og er et viktig hjelpemiddel når man ønsker å oppnå ulike målsetninger. Når det er sagt – aller først må du kjenne deg selv! Du må vite hva du selv ønsker, trenger og motiveres av, før du legger din egentrening og utvikling i hendene på noen andre. Ved hjelp av grunnleggende kunnskap og verktøy innen fysisk trening, kosthold og mental trening skal jeg i løpet av denne workshopen gi deg det du trenger for å kunne ta denne avsjekken på deg selv, og på den måten være på god vei mot å finne din egen løsning og balanse.

I tillegg er vi omringet av likesinnede, og erfaringsmessig er det helt gull å omgi seg med en gruppe som ønsker det samme som en selv når man er «on a mission», både underveis, men også i etterkant. Send meg en mail på Pia@rawtrening.no om du vil ha litt mer info, samt early bird-tilbud. Fra og med 1. november øker prisen, så da kan det jo værra´greit å ha sjekka innom moroa.

skjermbilde-2016-10-21-kl-16-10-14

Nå skal jeg klappe igjen pc’en og stålsette meg – jeg og mannen har en hel dag med decision-making foran oss, og det involverer greier som fliser, gulv, kjøkken, farger, vegger og greier og greier. Du kan kanskje gjette hva som er i gjerdet? Vel, mer om det senere.

Nå må jeg og min mentale styrke rette fokus mot noe heelt annet enn hva jeg er vant til… det har vi godt av!

God lørdag! 

 

 

Flere
Artikler