Søndagsjobbing på sitt beste

Ah – kongedag!

Kom hjem for en liten time siden, og etter en kjapp dusj og litt jobbing (hovedsakelig mailsvaring, liker ikke følelsen av at det henger over meg, og liker ihvertfall ikke følelsen av å «ha folk i postkassa mi» som ikke har fått svar, hehe). Grunnen til at det måtte gjøres var pga. dette innlegget om workshopen min i januar, så ja, «jobbingen» var mildt sagt lystbetont.

Kan ikke januar bare komme nåå.

En annen ting jeg har jobbet med er en spennende greie jeg ikke kan si så mye om endaa (føler jeg sier det hele tiden om dagen), men som jeg vet dere kommer til å elske minst like mye som meg. Meg og verdens beste Maren Erdvik. Jeg kan jo hinte litt med et par bilder jeg akkurat mailet av gårde…

piaogmaren 6t5a1441 1176026-11-1430852350154 1176026-11-1430858812742-1 1176026-11-1430858628499 1176026-11-1430860005629 20152102_1423_dsc0637-2

Ah.. deg gledes! Stay tuned, så får dere info om få strakser. Takk til Maren og Marthe Borge for lån av bilder.

I dag har jeg vært på et superevent på Crossfit Fønix i Drammen, som NORActive.no og Mylna Sport arrangerte sammen. Du kan se både livevideoer og andre morsomheter fra eventet på Facebook-siden her – da vil du også se hvilken sinnsykt god stemning det var, og ikke minst hvor rå folk er. Crossfit-peeps ass.. de slutter aldri å fascinere. Vi holdt det gående fra 12-16 cirka, og etter konkurransen var det felles treningsøkt for alle som ønsket. Etter å ha vært «dommer» rett opp og ned i noen timer var det digg å bevege litt på kroppen.

gjengen

Vi hadde til og med en proff fotograf på stedet, så jeg skriver litt mer om moroa når jeg har fått bildene. Økten vi avsluttet med var ihvertfall super, og helt konge å gjøre sammen med en partner! I team på to stykker var det om å gjøre å få unna følgende greier så fort som mulig…

  • 80 box jumps
  • 80 wall balls
  • 80 kettlebellswings
  • 800 meter roing
  • 80 pushups 
  • 80 knebøy
  • 80 burpees

Den satt sabla godt i kroppen!

Husker ikke hvor lang tid vi brukte på økta, men rundt 17 minutter tror jeg. Give it a go, fin, litta svettefest, satt sammen av the one and only, Emily Oxford, coach på Crossfit Fønix. Summen av alt dette, både jobbingen jeg har gjort her på sofaen en søndagskveld, men også hele dagen på crossfit-event med fine folk, gjør at jeg sitter med verdens beste følelse av å bare.. elske det jeg driver med. Og det er så godt! Stort sett er jeg superfornøyd med hver eneste arbeidsdag altså , men denne dagen, søndag og greier, bare.. tok kaka.

Nå er det tacomekking her i huset, før Nobel og annen underholdning ruller på skjermen. I morgen venter en ny og fantastisk uke, og jeg har planer om å avslutte denne dagen med beina høyt og i verdens beste armkrok.

Snakkes i morgen, babes. Nyt siste rest av søndagskvelden!

Flere
Artikler