Bli med på online-trening med meg i mai; Sterk uten utstyr!

På tide å legge treningsplaner for mai, dere?? Som dere vet kjørte jeg en online SOMA MOVE treningsgruppe i april, og det har funket superbra!?

I mai vil jeg gjøre en annen greie, og drar igang «Sterk uten utstyr med Pia»?? 
Litta FYI; ikke mulig å bli medlem i gruppen før man har betalt, se info under?

Alle øktene er altså uten noe form for utstyr, men gir deg både styrke- og HIT-trening lell. Målet er å gi deg effektive økter der du slipper å tenke, vise deg hvor mye du faktisk kan gjøre uten utstyr, samt hjelpe deg til å holde på, eventuelt etablere, gode rutiner i disse korona-tider. Ikke minst; gi masse inspo til hvordan du kan trene på ferie og i sommermånedene fremover?

Dette får du.. 

  • Livetrening med meg hver torsdag kl. 17.00, varighet 50 min. Denne økten kan du kjøre når som helst, ettersom den lagres i gruppen vår. Medium til høy intensitet, da vi veksler mellom styrke og mer intensive øvelser i én og samme økt. 
  • «Ukas fokusøkt», som er en forhåndsinnspilt live treningsøkt med fokus på enten rumpe eller mage, varighet 20-30 min. Medium intensitet, fokus på kontakt og styrke i området vi jobber med. 
  • Alle øktene skriftlig i et eget dokument når mai er over, så du kan ha de til senere bruk. 
  • Én live SOMA MOVE-økt andre uken i mai, som også blir liggende i gruppa.
  • Ukentlige forslag fra meg i gruppa til treningsøkter du kan gjøre utenom våre økter – alltid uten utstyr.

For hvem? 

Dette passer for deg som er i beit for hva du skal gjøre av trening i disse koronatider, eller syns det er seigt å motivere deg til å få det gjort. Alle øvelsene vi gjør vises med to ulike vanskelighetsgrader, så man kan velge en som passer. Du liker å få deg en god svettefest når du først skal trene, og slå to fluer i én smekk; styrke og kondis i samme økt. 

Slik melder du deg på

For å melde deg på betaler du 299 kr til Vippsnr. 599128, og merker betalingen «Sterk uten utstyr». Deretter søker du opp Facebook-gruppen «Sterk uten utstyr med Pia» på Facebook, så godtar jeg deg så fort betalingen er inne, maks 24 timer ? Gruppen er tilgjengelig to uker etter mai er over, altså 14. juni. Første trening er torsdag 7. mai kl. 17.00. 

Jeg håper å få med så mange som mulig, og gleder meg til selv til å få litt sving på egenvektstreningen igjen. Håper du joiner?

Flere
Artikler