Permlivet til fjells

.. er ganske ålreit! Eller, jeg har jo ikke perm akkurat nå sånn egentlig, men kjennes slik ut fordi ting har blitt som det har blitt, hehe.
Her går dagene sin vante gang, der jeg triller, trener, går på ski og henger med mann og barn. Jobber jo også en del med boka – førsteutkast er levert, men nå er det mye frem og tilbake med å kutte tekst, rette opp skriveleifer, endre ting, justere osv. Heldigvis har jeg en strålende flink redaktør, så denne delen er nesten bare moro? Rart å tenke på at jeg og mannen egentlig skulle reist avgårde på to ukers treningsreise på fredag?

I dag var vi så heldige å få besøk av er vennepar med en baby like gammel som vår, så nå blir det hyggelig babybonanza til fjells noen dager. I dag startet dagen med kaffe og havregrøt, litt jobbings, så kom gjester, og vi fikk oss en deilig skitur. Rundet akkurat av med tacåss – fantastisk!
Så alt er vel og bra – fortsatt litt tøffe netter og noen ganger dager med mini, håper ikke jeg gir inntrykk av at alt er rosenrødt 24/7, men sånn stort sett så er det lite å klage på nå for tiden altså.
Forresten, prøver å finne tema til neste ukes episode av Treningspodden – noen forslag? ?

Håper du har det bra ?

Flere
Artikler