De beste trådløse hodetelefonene til trening – disse må du ha

Reklame ism. Elkjøp og Powerbeats Pro

God mandag ?

Noe av det jeg får mest spørsmål om på Instagram er faktisk hodetelefoner til trening; hvilke bruker jeg?

For noen måneder tilbake ble mine gamle ødelagt, og siden da har jeg brukt det jeg har hatt tilgjengelig, med andre ord, ikke noe som har vært tilpasset trening. Det merkes. Vel, nå er Treningspodden så heldig å ha et samarbeid med Elkjøp og hodetelefonene Powerbeats Pro, og altså.. ELSK!

Les mer om produktet hos Elkjøp her.

Både jeg og Silje har testet disse til ulike treningsformer; løping, onlinetrening, yoga, skiturer, trilleturer, og ikke minst; svette burpees, som for meg er den ultimate testen, haha.

Disse holder virkelig mål, og sitter som et skudd fra start til slutt. For meg er dette som AirPods til trening, da jeg opplever den samme kvaliteten og sømløsheten som med AirPods, bare at de sitter langt bedre og er tilpasset (svett) trening.

  • Lyden er SÅ solid, og har et støyisolerende design som stenger ute mye av lyden utenifra.
  • De har stemmestyring med Siri, og de stemmeregistrerende mikrofonene i hodetelefonene gjør at de oppfatter lyd selv om telefonen ligger i lomma. Digg!
  • De tåler vann og svette. Et must.
  • Det føltes ut som om de automatisk koblet seg opp til Iphonen, noe de også gjorde – jeg liker godt at det ikke er masse klabb og babb med dette, men at ting går litt av seg selv. De kan brukes til alle enheter med trådløs Bluetooth-overføring.
  • Powerbeats Pro har opptil ni timer batteritid etter at de er fulladet. Hodetelefonene kommer i et trådløst ladeetui, som gjør at du kan lade hodetelefonene x antall ganger før du trenger å koble til med strøm – dette gir opptil 24 timer lyttetid! Det smudeste av alt; hvis du har dårlig tid og ikke har batteri igjen, vit at kun fem minutter i etuiet gir 1,5 timer med lyttetid – mer enn nok til å ha de med på en fullgod treningsøkt!
  • Kontrollknapper og innebygd mikrofon gjør det enkelt å styrke musikken, sette på pause, bytte sang, øke volum osv, uten at du trenger å styre med telefonen.

Og som nevnt, passformen er helt topp!

Hodetelefonene kommer i en rekke ulike farger, og, tja.. summen av det hele gjør rett og slett at disse får tipptopptommelopp fra meg, og at jeg virkelig kan anbefale de videre.

De er kanskje noe mer pricy enn andre, liknende hodetelefoner, men tro meg, du får kvaliteten du betaler for! Og asså, er jo langt bedre å kjøpe kvalitet én gang, en å måtte kjøpe nye igjen og igjen pga. dårlig kvalitet – ikke minst blir det dyrere i lengden.

Spør hvis dere lurer på noe, men from the bottom of my heart – beste hodetelefonene jeg har testet til trening! Du kan sjekke ut produktet hos Elkjøp her.

Flere
Artikler