«Bodybuilder-økta» som svir i overkroppen

… på en god måte!

I dag var jeg ikke helt i CrossFit-humør, så jeg droppet 09-timen til fordel for litt egentrening. Jeg visste at jeg skulle på et senter med utstyr litt utenom det vanlige, og la dermed opp økten deretter. Eller, jeg lot meg inspirere av noen jeg vanligvis ikke lar meg inspirere av, er kanskje mer rett å si, hehe. Noen av dere har kanskje hørt om YouTuberen Hanna Öberg? Hun er jo en litt sånn bodybuilder, GymShark, fitness-ish-profil som jeg ikke vanligvis popper innom, men i søken på ny inspo syns jeg det er moro å sjekke ut hva f.eks hun driver med på trening.

Jeg kom over økten dere kan se i denne videoen, som altså er den samme jeg prøvde meg på i dag??

En god overkroppsøkt altså, med øvelser som jeg ikke kan huske å noensinne ha gjort.

Benk og chins er én ting, men pull down, bicepscurl og skull crushers? Long time, no see✌?

Anyhow, det var digg å bare gjøre noe helt annet enn jeg pleier, spesielt når jeg fikk de fire rundene på slutten, som tilfredsstilte CrossFit-hjertet mitt, hehe. Du kan se video av hele økten på Instagram, men tenkte jeg kunne dele den her «in writing», i tilfelle noen av dere får lyst til å teste.

 

Dagens overkroppsøkt gikk som følger.. 

A1) Benkpress 8 reps (senk stanga ned på 3 sek)

10 sek hvile

A2) Max antall push ups, først på strake armer, deretter ned på kne

120 sek hvile

4 sett

 

B1) Nøytrale chins 4 reps (senk deg ned på 2 sek)

10 sek hvile

B2) Pulldown i kabel (senk vekten på 2 sek)

120 sek hvile

4 sett

 

C1) Sittende sidehev, tommel opp mot taket, 12 reps

10 sek hvile

C2) Sittende sidehev med bryst mot benk, lillefinger opp mot taket, 12 reps

60 sek hvile

3 sett

 

D1) Biceps curl 10+10+10

Her kjørte jeg bicepscurl med stang, der jeg først gjorde 10 halve fra bunn, så 10 halve fra 90 grader og opp til skulderen, og deretter 10 fulle reps. Sjekk ut videoen på Insta, så skjønner du <3

10 sek hvile

D2) «Skull crushers» 1 og 1/4 reps, 10 reps

45 sek hvile

3 sett

 

Avslutningen ble økta ble fire runder av.. 

3 chins

6 burpees med push ups

12 (6+6) enarms alternating hang snatch @15 kg

24 (12+12) enarms fremoverlent roing @15 kg

 

En finfin økt som er mye av grunnen til at jeg føler jeg har spaghettiarmer as we speak, haha. Jeg har som nevnt før en overkroppsøkt i uken, og da er det moro å variere med litt ulike økter, så lenge noen av de samme øvelsene går igjen (les; chins/pull ups, etc, hehe).

Nå skal jeg jobbe hjemmefra resten av dagen, kanskje begynne å pakke litt til treningsreise, samt forberede meg til God Morgen Norge i morgen. Hvis alt går etter planen skal jeg nemlig være gjest i studio, og jeg tror jammen meg jeg «avslører» kjønnet på babyen der også, hehe. Så tune in i morgen tidlig – deler nok eksagt tidspunkt på Instastory når jeg vet.

Og du – let me know om du tester økta??❤️

 

Flere
Artikler