Ny vlogg! Skal jeg ha gutt eller jente?

Dauer liitt av å gjøre en greie ut av dette, men samtidig er det jo litt hyggelig også – og denne videoen lagde jeg nesten like mye for meg og mannen, som syns det er sabla hyggelig å se tilbake på.

Ikke minst er dere så søte og gode, dere som følger meg i denne tiden, og ikke minst dere som er i samme båt. Jeg setter stor pris på hver og en av dere, og er skikkelig glad for at jeg har så gode, reale følgere – aldri stopp å bli med på reisen?

På tide å dele med dere om det blir en gutt eller jente, folkens?

Without further adou (.. heter det det?), her er ei litta bonusvideo, der du får bli med på deler av»den store» ultralyden der vi fant ut av om det er en gutt eller jente som ligger i magen min?

Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube, og ikke glem å abonnere om du ikke allerede gjør det.

En stor shout out til Tonje Jakobsen, som har mekket ny intrologo til meg, det har vært på ønskelista så lenge jeg kan huske – endelig er det på plass! Den jenta er rå på alt som har med bilder og videoredigering å gjøre, så ta kontakt om du ønsker tjenester innen disse kategoriene – hun heter @toojako på Insta?

Om du selv er gravid, fortell gjerne hvordan du selv syntes det var å få høre kjønnet, om du har kommet så langt da – eller har du det kanskje friskt i minnet du som har fått barn?

Jeg syns det er så moro å høre?

Blogges snart❤️

Flere
Artikler