Dette boksalget gikk jo ikke helt som planlagt..

Inneholder reklame for egen bok

.. det gikk sykt mye bedre!! Midtveis på timen min på NIH på søndag fikk jeg en telefon fra Egmont om at boksalget gikk unna i en fei, og at noen dessverre hadde fått beskjed om at boken var utsolgt!! (Tok den ikke altså, ringte opp igjen etter timen, hehe).

For ja, på et tidspunkt der så.. var den det! Utsolgt altså! Hvor sjukt er ikke det?!

De 500 første gikk altså unna i en fei, men nå er det bunkret opp slik at det skal holde en liten stund. Men samtidig, etter gårsdagens gode nyheter tar jeg ingenting for gitt, og det var faktisk mannen som ba meg om å gå å skrive dette blogginnlegget, både for å være litt anti-jantelov og tørre å skryte litt av meg selv (klapp på skulderen og alt det der, virkelig), men også for å gi deg som enda ikke har bestilt boka en liten dytt – om du ønsker å få den tilsendt før jul er det nemlig nå det gjelder!

.. og det er jo en grunn til at jeg virkelig ønsker at du skal nettopp det. 

Foto: Rasmus Kongsøre

Det er gjerne nå i desember, i førjulstiden og underveis i jula at vi mister deler av fotfestet vårt når det kommer til trening og helse, og nettopp derfor er det ekstra viktig å møte denne litt ekstra utsatte episoden med en god dose inspirasjon og motivasjon til å holde de gode rutinene vedlike, og ikke minst være fremoverlent når januar kommer.

Noe av det diggeste jeg vet om er ihvertfall å ha planen klar på hvordan jeg skal trene etter en endt ferie, og det mine venner, kan jeg love dere at dere får i denne boka – hver sesong inneholder som nevnt tidligere to ulike treningsprogram.

Når det er sagt inneholder også boka en del programmer uten vekter – et program med strikker, to styrkeprogram med utstyr som en sekk og stol, perfekt på hytta eller hjemme i julen, samt tre program med kun egenvekt, som trener både styrke og kondis.

Disse kommer jeg til å kjøre mye i jula! 

Sååå ja – måtte bare dele dette med dere? Du kan kjøpe boken her

I dag har jeg tilbrakt dagen hjemme i heimen. Tillot meg å sove lenge, gikk en tur på butikken, for så å gjøre en innspilling i heimen. Etter det har jeg bare jobbet ved kjøkkenbordet som jeg pleier, før jeg etterhvert skal ta meg en treningsøkt i kjelleren, samt begynne å booke inn treninger til New York. Jeg reiser nemlig til New York på fredag allerede!! Saki, så fort tiden har gått – skriver mer om det på onsdag.

I morgen kommer vloggen forresten? 

Håper du har hatt en fin start på uken?

Flere
Artikler