VLOGG 42: NIH Convention og klessalg for en god sak

Da var endelig ukas vlogg klar til publisering?

Dere får bli med en tur på klessalget jeg hadde på Hendrix Hair, der alle inntektene gikk til kreftrammede Maria og hennes behandling. Her kan du lese mer om saken, og her kan du lese mer om alle de fine innsamlingstiltakene som er gjort til hennes sak.

Du får også bli med på NIH Convention, som var en helt rå opplevelse!

Skal forresten begynne å bli flinkere til å liste opp sangene til dere, som jeg bruker i vloggen. Jeg bruker en betalingstjeneste som heter Epidemic Sound, som gir meg tilgang til masse ulike sanger jeg kan bruke i sosiale medier. Usikker på om de finnes noe annet sted enn der, men det er verdt et forsøk?

Sanger brukt i videoen, i kronologisk rekkefølge – alle er hentet fra Epidemicsound.com.

  • Sture Zetterberg – Never Walk Alone
  • Machine – Peachy Pavement
  • Unbroken – Hallmann
  • Miami Mayhem – Jan Chlmar
  • Get Lost – Nichlas Gustavsson

I dag startet jeg dagen på Magnat Center på Skøyen i Oslo, og gjorde en innspilling av Pia på Prøve med Melina Magulas, en av de dyktigste trenerene jeg kjenner på skispesifikk trening. Det ble veldig bra, og jeg vet det blir nyttig for flere enn meg – sendes i slutten av januar?Deretter var jeg en tur innom Egmont-huset, så reiste jeg hjem, jobbet litt, så PT, så hjem igjen – nå skal jeg ta en styrkeøkt i kjelleren, så deilig avslapning resten av kvelden.

God tirsdag?

Forresten! Tusen takk til dere som allerede har kjøpt boken min. Jeg får sommerfugler i magen hver gang jeg får tilsendt bilder og meldinger om det. Det er fortsatt mulig å få kjøpe signert utgave, da vi utvidet antallet – blir endeel bøker å skrive under, haha – men jeg liker´e! Så, frem til i morgen kl. 10.00 kan du kjøpe signert utgave av boken min – det gjør du her. 

Flere
Artikler