Nå er det dags – her kan du kjøpe boken min!

Inneholder reklame for egen bok

Da er det altså dags, dere – jeg har brukt det siste året på å skrive en bok jeg kan være stolt av, og med dette føler jeg selv at jeg legger siste hånd på verket, ved å erklære forhåndssalget for åpnet! 

De første 500 som bestiller får en signert kopi?

Her ser dere altså det ferdige resultatet – coverbildet måtte jo selvfølgelig bli den varianten, typ, 90% av dere ønsket dere, og etter en ny gjennomgang av alle bildene jeg og Rasmus hadde tatt var det dette jeg likte best. Jeg håper dere opplever at både bildet og designet kommuniserer mye av det jeg står for, og det boken inneholder – styrke, selvtillit og mestringsfølelse, krydret med en god dose ydmykhet, raushet og rom for snubling.

Boken inneholder..

  • Kunnskap om grunnleggende mental trening, håndplukket av meg med mål om å bli råere på trening – enten det handler om å nå hårete treningsmål, eller kun etablere en sporty livsstil som en del av hvem du er.
  • Mentale treningsøvelser som underbygger målet over.
  • Personlige refleksjoner og erfaringer rundt øvelsene og mitt eget liv, og hvordan jeg praktiserer det jeg skriver om i boken.
  • En gjennomgang av det viktigste du bør kunne om fysisk trening – i dagens informasjonsjungel vet vi alle mye om trening – jeg har valgt ut de viktigste tingene du må fokusere på for å oppnå det du vil.
  • Tre ulike styrketreningsprogrammer, i form av to fullkroppsøkter per program.
  • Ulike styrkeøkter med strikk og egen kroppsvekt som du bør ha i verktøykassen din.
  • Trening i ulike sesonger, og «løsningen» på hvordan du kan trene deg igjennom både vinter, vår, sommer og høst på en morsom, spennende og smart måte.

 

… summen av dette håper jeg du opplever at er en bok som gjør deg i stand til å være din egen PT. Jeg ønsker at alle som leser den skal bli råere på å finne styrken i seg selv, og ikke minst få en større respekt for all den informasjonen du sitter på om deg selv, hva du foretrekker og hva din kropp responderer best på.

Så ja dere – shop away!

Du finner altså forhåndssalget her, og alle som bestiller boken får en bekreftende mail om beskjed om at boken blir sendt til deg så fort den kommer fra trykk. Vi har fått beskjed om at den kommer før jul (nærmere bestemt 9. desember), så med mindre det skulle skje noe uforutsett lander den trygt under juletreet.

Når det er sagt, dersom du kjøper boken i gave til noen får du tilsendt kortet under som du kan gi bort, sånn for sikkerhetsskyld?

Tenkte på det selv, jeg hadde jo syns det vært veldig spennende om jeg fikk denne i julegave litt sånn tidlig i desember, så kunne jeg ha sjekket postkassen hver dag før jul om den var kommet eller ei. God, gammeldags førjulsspenning?

Eller kanskje litt irriterende å? Haha, jeg vet ikke.

Dette er spennende, dere. Og tenk, jeg klarte det – jeg har skrevet en bok! Nå skal jeg toppe det hele med å legge inn «forfatter» i mailsignaturen min, så er lykken komplett!

Shop away, partypeople❤️

Flere
Artikler