NIH Convention 2018, let’s go!

Klokken er 07.38, og jeg sitter på toget på vei til Oslo og Norges Idrettshøyskole på Sognsvann. Der braker NIH Convention løs denne helgen, og jeg har faktisk litt av hvert på tapetet – stor stas å få lov til å bidra på det som er en av de største happeningsene i treningsnorge i løpet av året?

Forresten – husk å sjekke innom her på bloggen på søndag, les 18. november kl 00.00 – da braker det løs med forhåndssalget på boken min??

I dag skal jeg ha en løpetime, SkillRun Bootcamp, og en sirkeltime, Skill HIIT Power, på oppdrag fra Technogym. De har et svæært rigg der hele helgen, som er overlegent på alle måter – disse timene blir. så. rå!

Jeg avslutter dagen med et intervju av Funkygine og Christine Sundgodt-Borgen, som er forsker og foreleser ved NIH – temaet er kropp, influencere og forskning? 

Tipper jeg er hjemme i Drammen igjen rundt 17, og da skal kvelden brukes til å lade – i morgen 09.30 er det på’n igjen, da med foredrag; «Sosiale medier – hvordan inspirere og motivere på den rette måten», etterfulgt av to nye treningstimer litt senere på dagen; SkillRun Bootcamp og Skill HIIT Agility.

Jeg er, som alltid, litt smånervøs, men aller mest gira?? Innimellom slagene mekker jeg vlogg, så dere kan se moroa i praksis – jeg håper jeg får til å publisere den på søndag, men kan nok fort bli mandag… ??

Nyt lørdagen??

Flere
Artikler