Veien til treningsrom, del 1: Planlegging, valg av produkter og gjennomføring

Reklame ism. Technogym

Okei dere – det begynner å bli en liten stund siden jeg for alvor kom i gang med drømmen om mitt eget treningsom, som mange av dere allerede vet.

Det hele er en del av et samarbeid med Technogym, der målet er å lage en fullstendig oppskrift på hvordan du kan gå frem når målet er et eget hjemmegym – i større eller mindre grad. Et eget hjemmegym kan jo være alt fra et mølle i stua til et fullstendig rigg, med romaskin, hantler chin up-bar, vektstang og det hele. Jeg gikk for sistnevnte, som dere jo vet?

I videoen får dere se hvordan rommet så ut før alt utstyret kom på plass. Det kommer tydelig frem at jeg er litt noldus rundt hvordan jeg skal bruke rommet, men har ihvertfall klart å dele bredde og høyde med dere – det er det mange som har spurt om.

Anyhow, her kommer «episode 1», der vi viser deg den første delen av prosessen; planlegging.

I neste epiosode ta deg igjennom monteringen, og du får se det fiks, ferdige resultatet med noen siste updates på utstyr og montering – jeg har nemlig hatt inne noen håndverkere siden sist, og gjort et par finjusteringer?

Noen siste tips til planlegging av treningrom… 

  1. Få hjelp av andre enn deg selv – min erfaring var at det hele ble så mye bedre når jeg fikk innspill fra noen som jobber med hjemmetrening, kjenner til produktutvalget som finnes, og som dermed kan foreslå løsninger som man aldri i verden hadde kommet på selv.
  2. Tenk igjennom hva du liker å trene – da er det også lettere å vite hva slags type utstyr du bør prioritere.
  3. Tenk igjennom de ulike bevegelsene du trives med å gjøre – har du nok høyde og bredde? Ikke kjøp en kasse til box jumps om du ikke har høyde under taket til å hoppe, om du skjønner? Det blir brått en del slike ting å tenke på – derfor, få hjelp, haha.

Kom gjerne med spørsmål hvis du har noen! 

Senere vil dere altså få se mer av monteringen og hvor lett/vanskelig det var, det endelige resultatet, og ikke minst få bli bedre kjent med utstyret jeg har valgt og grunnen til at jeg har valgt akkurat det.

Ha en fantastisk fredag dere – tacotime it is! ?

Flere
Artikler