#denfølelsen når ditt livs første bok er sendt i trykken…

Inneholder reklame for egen bok (!!!)

… vet ikke om det er mange som kan kjenne seg igjen i den følelsen, jeg? 

Jeg hadde ikke kunnet det ihvertfall, før i dag – fy fasan, så deilig ass, jeg har ikke ord! Selve skrivingen var jeg jo ferdig med for en tid tilbake, men prosessen i etterkant har også tatt litt tid – sette sammen bilder og tekst, finpusse på øvelsesbeskrivelser, finne frem passende personlige bilder, velge fonter, farger, visuelt uttrykk.. ja, masse greier, haha.

Allerede på søndag kan jeg begynne forhåndssalget, så tune in da dere – de 500 første som bestiller får en signert utgave med ei litta hilsen ?

Jeg håper og tror med hele mitt hjerte at du kommer til å like boken like godt som meg, og at den virkelig gir deg lyst til å ta fatt på reisen med å bli 100% selvstendig og rutinert i ditt eget treningsliv. Boken er faglig forankret, men alle øvelser, spesielt de mentale, er krydret med egne erfaringer og refleksjoner rundt hvordan jeg selv bruker de.

I tillegg forteller jeg mer om meg, min oppvekst og reisen fra å være rund og god til.. litt mindre rund og god, haha. 

I tillegg til konkrete verktøy, som ulike treningsprogrammer for vinter, vår sommer og høst, får du også viktige påminnere om hvordan man holder hodet på rett plass i den litt småcrazy trenings-, sosiale medier-, utseendefokuserte-, resultatorienterte verdenen vi lever i.

All in all skal det være en inspirerende, personlig treningsbok som gir deg lyst til å trene deg sterkere, og nyte livet mens du gjør det!

Anyhuuuw – måtte bare stikke innom og dele dette med dere. På søndag skjer det altså – tune in!

I dag startet jeg dagen med en styrkeøkt, for jeg jobbet noen timer her hjemme. Jeg fikk besøk av Bastian i PTX, så vi skravlet en liten time, før klokken ble mye og jeg satte snuta mot kundekveld hos Hud og Velværeklinikken her i Drammen – der snakket jeg om hvordan man kan ta vare på de gode rutinene i førjulstiden? I helgen er det NIH Convention og jeg er ikke på langt nær så forberedt som jeg burde ha vært.. på tide å gjøre noe med det??‍♀️

Håper du har det bra, sportyspice – keep doing what you´re doing?‍♂️

 

 

Flere
Artikler