Det viktigste verktøyet for best mulig søvn

Reklame ism. Jensen Beds

.. spør du meg ihvertfall da, klok av skade ?

I ukas vlogg setter jeg fokus på hvile, restitusjon og ikke minst søvn, og ble veldig glad over så mange gode tilbakemeldinger?

Det er som en leser kommenterte, vi er ikke alltid flinke nok til å fokusere på hvor viktig det er å hente seg inn igjen i hverdagen, slik at man faktisk blir sterkere med tiden – ikke brutt ned. Dette med søvn har vært (og fortsetter å være) et prosjekt for meg og min bedre halvdel, av grunnene jeg nevner i ukas vlogg.

Stadig flere peker på søvn som en av de viktigste faktorene for å få bedre helse, da det har såpass stor innvirkning på resten av kroppen, ulike prosesser og ikke minst hormonnivåer.

Så ja.. get your sleep??

En del av søvnprosjektet her i heimen var å skaffe en ny seng, og jeg var så heldig å få samarbeide med Jensen på dette – sjekk ut nettsiden deres her. Jeg har fått noen spørsmål om hvilken seng vi valgte, om nattbordene, lampene osv, så i bunnen av dette innlegget finner du produktnavn på alt sammen?

Etter å ha testet sengen i godt over tre måneder er jeg, med hånden på hjertet, overlykkelig over at vi tok avgjørelsen om å bytte seng. For ja, det var litt hassle der og da, og ikke minst er ny seng en investering for de fleste, men fy søren, så takknemlig man blir når sengen er på plass og man kan høste godene.

Noe av det jeg er mest fornøyd med er .. 

At sengen er svææær. Nå kan vi begge ligge i stjerna i senga, virkelig breie oss ut – I love it!

Vi fikk velge hver vår madrass. Jeg liker hard seng, han liker myk, noe som løste seg helt fint med to ulike madrassvalg.

Sengen i seg selv – Jensen Ambassadør, som vi har, har vært en av Jensens mest solgte senger i snart 20 år. Den har et fleksibelt fjærsystem med en ekstra myk skuldersone, og fåes i myk, medium, fast og ekstra fast.

Teknologien. Som nevnt tidligere har vi hver vår fjernkontroll til hver vår seng, slik at vi kan stille inn om hofta skal heves litt høyere enn resten av kroppen, eller om vi vil at den skal synke litt ned i sengen. Dette gjør at trykket nederst i korsryggen også endres, og selv om jeg som regel har senga på samme innstilling (man finner jo det man trives best med) er det gull verdt å kunne endre de dagene det trengs – som i dagene rett før uka..?

At den er dritfin. Haha, hvis det er lov å si. Jeg har liksom alltid hatt rammemadrasser som jeg har vært mest opptatt av å dekke til, men nå er jo sengen et smykke i seg selv, og jeg er glad vi turte å gå for en litt spesiell variant – den gjør virkelig soverommet.

I tillegg elsker jeg nattbordene som «flyr» i løse lufta, og det samme gjør lampene. Love it!

Hvis du har spørsmål eller liknende, fyr løs. Jeg svarer etter beste evne, og kan ikke jeg svare setter jeg dere videre til Jensen-gjengen. Jeg kan med hånden på hjertet si at det å få en kvalitetsseng i hus har gitt oss en kvalitetssøvn deretter, og etter å ha vært igjennom prosessen med Jensen er jeg ganske så sikker på at du vil oppleve det samme, ettersom hver enkelt sengeopplevelse tilpasses nettopp deg.

Nå skal jeg ha denne senga til jeg er gammel og grå, og lange søvntimer skal nytes som få! (Må bare huske å snu overmadrassen hver gang jeg bytter sengetøy, for det er viktig for at den skal holde best mulig kvalitet, lengs mulig?)

Nå skal jeg løpe avgårde for å ha PT-timer og gruppetimer, som hver onsdag. Håper du har det bra – legger ved produktspesifikasjonene under her.

? Husk at du finner mer info på Jensen sine nettsider her.

Her er listen over hvilke produktvalg vi tok hos Jensen.. 

  • Ambassadør M/F 210×210 cm Seamless med Exact – Blue Velur 369 – og SoftLine III overmadrass 210×210 cm
  • Fenix Portrait hodegavl – i fargen Blue Velur 369
  • SoftProtect 210x 210 cm
  • 4x Triangle Brass og støtteben
  • 4x Runde slanke 14 cm brass.
  • AddOn i sort L (nattbord)
  • AddOn i sort R (nattbord)
  • AddOn lampe L (nattbordslampe)
  • AddOn lampe R (nattbordslampe)

Flere
Artikler