Fullstendig hjemmetreningsøkt med fokus på rumpe – helt uten utstyr

I dagens #treningstirsdag har jeg lyst til å dele på ny en hjemmetreningsøkt jeg delte for en tid tilbake!

Den tar for seg rumpetrening hjemme på stuegulvet, helt uten utstyr, og denne kan jeg fortsatt finne på å ty til de dagene jeg vil ha litt ekstra pump i stumpen, men ikke har særlig med utstyr tilgjengelig. Denne sekvensen er også super før eller etter en beinøkt med litt tyngre vekter, for å sette litt ekstra fokus på setemuskulatur.

Slik gjør du 

Begynn med den første øvelsen, og gjør 30 repetisjoner. Deretter går du rett videre til neste øvelse, og slik jobber du deg igjennom alle sammen. Jeg liker å ta pauser når det trengs, men målet er å gjennomføre sekvensen så sammenhengende som mulig. Uansett om du velger å gjøre øvelsene på denne måten, eller bare tar de med deg i treningsuken din, så håper jeg de gir deg like god kontakt med setemuskulaturen som de gir meg.

Denne er superduper å ha i verktøykassen din! Om du ønsker en mer fullstendig treningsøkt for hele kroppen, kombiner gjerne rumpesekvensen med f.eks denne økten – kun egen kroppsvekt, denne også, så den kan fint gjøres hjemme på stuegulvet.

Hope you like it!

I dag startet dagen med PT-timer og egentrening. Deretter litt ordning og fiksing, jobbing, samt fiksing av bryn og vipper – det vil si, form og farge. Nå skal jeg jobbe en liten stund til her hjemme, før jeg i kveld setter snuta mot Hendrix Hair Drammen og et miniklessalg/kundekveld vi har der i dag. Jeg selger unna litt fine klær og treningsting, og alle pengene går til saken du kan lese om her.

Jeg ble kontakten om dette på Facebook i dag tidlig, og ettersom jeg hadde grublet på et veldedig formål jeg kunne gi pengene til tok jeg det som et tegn. Som blogger man heldig å få teste mye nytt innen trening, sportyklær og denslags, og jeg skal være ærlig å si at jeg får bedre samvittighet med det hele om jeg føler at jeg gjør mitt for å.. «pay it forward», om du skjønner? Ikke minst bidrar dette til en veldig god sak, som jo også kommer frem i nettsaken jeg har linket til over.

Så ja – det blir bra. Blir nok ikke massive summer av mitt lille klessalg, men håper jo det blir noen kroner selvfølgelig – man må ihvertfall prøve!

Håper dere har en fin tirsdag sålangt mine venner ?

Flere
Artikler