VLOGG #43 – Om det som gir fremgang på trening uten å trene

Vloggen inneholder reklame i samarbeid med Jensen Beds

Først og fremst må jeg jo starte med å beklage at denne vloggen kommer et dag for seint. Men vet du.. denne helgen var jeg så sliten, fortsatt småsjuk etter uka som hadde gått og fullstendig utlada. Jeg kjente at jeg trengte å koble helt av, blant annet ved å ikke sitte ved pc´en hele søndag. Så, da vurderte jeg det dithen at ingen omkom om jeg utsatte vloggen en dag, og kjenner jeg dere rett er dere fulle av forstålse, lell?

I ukas vlogg tar jeg for meg søvn og restitusjon, ettersom dette har blitt mye etterspurt av mange.

Spør gjerne om du har spørsmål utover dette, men jeg tror hovedbudskapet er at vi alle bør ha som regel å trene med nok overskudd til å ha energi til å funke bra på alle de andre arenaene i livet vårt, også.

En travel uke venter, ref. dagens Instastory, men jeg skal være flink til å hvile når jeg kan, og ikke minst, sove godt om natten. Nå er det ikke lenge til New York heller, jeg reiser 23. november, så jeg må få unna litt bookinger til den turen også – og vips, så var en ny uke i gang?

Flere
Artikler