Treningsuka som gikk – uke 45

Inneholder reklame i form av bilder fra et Carmex-event

Denne treningsuken har vært preget av laber form, og selv om jeg har undertrykt det har forkjølelsen herjet i kroppen hele uka.

Fordi jeg jobber med det jeg gjør har det allikevel blitt litt trening. Onsdag og torsdag var kanskje de verste sykdomsdagene, men onsdager er SOMA MOVE-dag og på torsdag hadde jeg et løpeevent med Carmex. Så på samme måte som du ikke vurderer deg syk nok til å droppe et møte eller stå over en viktig dag på jobb, så gjør jeg det samme. Også går det alltid bedre enn man tror, spesielt når man møter god energi og folk som drar en opp.

Men NÅ er det helg, med ingenting spesielt på agendaen, og derfor ligger jeg 100% til lading i dag, og utsetter alt av jobb og fornuftige greier til i morgen. I need some time of, haha. Trening inkludert. Når det er sagt gleder jeg meg stort til treningslysten er tilbake igjen, og spesielt til å kjøre #piasgym1, etter å ha sett hvor mange som kaster seg på. Tror dette er noe av det morsomste jeg har dratt i gang på lenge, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

Ha en super lørdag dere – jeg tilbringer store deler av dagen i senga, men runder av med familiemiddag hjemme i barndomshjemmet – det gleder jeg meg til ? Neste helg er det NIH Convention, så gjelder å lade mens man kan?

Mandag

40 min rolig joggetur.

1 times bevegelighet/lett styrke. Økten får dere se i morgendagens vlogg?

Tirsdag

A1) 3 stegs utfall 12 reps x 3

A2) Roing i TRX 12 reps x 3

B1) Eleverte bulgarske splittbøy 12 reps x 3

B2) Dips 12-15 reps x 3

C1) Leg curl 12 reps x 3

C2) Facepulls i slynge 15 reps x 3

Onsdag

1 time SOMA MOVE med gjengen – hjertelig velkommen hver onsdag om du holder til i Drammen og omegn? Jentene under kom på besøk fra Oslo og det var såå stas!

Torsdag

5 km joggetur i anledning Carmex-event.

Fredag

Hviledag.

Lørdag

Hviledag.

.. nå kom akkurat mannen inn i rommet her og sa han var inspirert til å nyte livet og kose deg, etter å ha lest dette innlegget av Hanna Sundquist, redaksjonssjef i ShapeUp. Jeg kunne ikke vært mer enig! God helg!

 

Flere
Artikler