Muskelen du bør trene for å bli mer attraktiv

Heeei dere, og god fredag?

I dag våknet jeg opp i bedre form, og det gjør meg så glaad! Jeg startet dagen med PT-timer, før jeg turet til Oslo for å spille inn en Treningspodden-episode med @treningslegen Ole Petter Hjelle, forfatteren bak boka «Sterk hjerne med aktiv kropp».

Hence overskriften, ettersom jeg er så inspirert at jeg bobler over etter å ha lest boken hans «Sterk hjerne med aktiv kropp».

Bevegelse gagner hjernen på så mange måter vi ikke er klar over, og jeg tror og håper at mange får en aha-opplevelse når denne episoden av Treningspodden kommer. De fleste av våre lyttere er jo allerede sprekiser, og da unner jeg dere den fantastiske følelsen det er å få høre hvor mye du faktisk gjør for kropp, hode og livskvalitet ved å bevege deg jevnlig. Ikke minst blir du attraktiv for de rundt deg, ved å ha en oppegående, frisk hjerne som tåler tidens tann? Episoden kommer i månedsskiftet november/desember.

Nå sitter jeg på toget fra Oslo til Asker, der jeg skal på lanseringsfesten til Sølve og Camilla, i anledning deres nye podcast @solveoglorentzen. Eller »lorntzen», som Sølve sa de første tre episodene ? Det får bli ukas hyggetips; hvis du vil ha godfølelse og latter på en fredag, hør på deres podd og tune in på @noraangeltveit på Instagram – jeg ler så jeg griner ????

God hælj!?

Flere
Artikler