Hurra for spisesteder som dette!

I skrivende stund lader jeg opp til løping i høstmørket med en gjeng sprekiser, i regi av meg og Carmex. De er vinnere av en konkurranse på Instagram, der alle får utdelt refleksvest, hodelykter og Carmex ved start, for så å løpe til Egmont Publishing i Nydalen, drøye 5 km. Der venter goodiebags til alle?

Jeg er ute i god tid, og benytter anledningen til å teste ut et sted på Oslo City som jeg har hatt lyst til å teste lenge. Vi har den samme restauranten i Drammen, og nå har de utvidet til Oslo. Gøy å se?

Hurra for spisesteder som dette!

   

Jeg bestilte en smoothie bowl etterfulgt av en chia-pudding, og begge smakte nydelig ? Jeg liker at steder med fokus på næringsrike matvarer stadig popper opp?

Dagen i dag startet rooolig, da jeg har en aldri så liten forkjølelse i kroppen? Jeg jobbet og sov i senga frem til rundt 14, før jeg brukte laaang tid på å omstille meg og rigge kropp og sinn til løpetur. Nå er jeg godt kledd og klar i topplokket, mye takket være nesesprayen som både klarner opp tetthet og stopper rennende nese. Føler forøvrig at den tørker ut hele hodet mitt, men la gå.. the show must go on!?

Sist, men ikke minst – sjukt gøy at så mange tester #piasgym1 ? Det setter jeg stoor pris på. Ha en fortsatt fin torsdag – blogges i morgen?

Flere
Artikler