Slik bruker du bymiljøet til trening

… det skal jeg prøve å svare på, i første omgang for spreke drammensere!

For noen uker siden spilte jeg nemlig inn et sett med treningsfilmer i Drammen by (som jeg egentlig er fra, FYI), og her er noen bilder jeg fikk tilsendt fra fotografen i etterkant. Dog hakket mer pimpet opp (#filter) enn de vi skal bruke på trykk, men fy søren, jeg syns disse er superkule også! Jørgen Rypaas mine damer og herrer, rågod fotograf! Treningsfilmene som kommer er laget av Vital Flurry, som jeg i etterkant har jobbet med på et par andre prosjekter også – superflink fyr!

_DSC5296 _DSC5282

Noe av innholdet vi laget skal publiseres i helgen – det blir stas! Grunntanken min er å få lov til å komme i kontakt med lokalmiljøet i ulike byer og vise hvordan man kan bruke bymiljøet til å holde seg i form. Selv om jeg er fan av trening på treningssenter syns jeg det kanskje er enda viktigere som trener å vise at man kan få unna en treningsøkt hvor som helst, når som helst. Kanskje blir det enda lettere å la seg inspirere når man får se forslagene live i byen man holder kjent og kjær? 

_DSC5382 _DSC5256 _DSC5431

Stay tuned i helgen, så skal jeg lenke til både det ene og det andre. Lik siden min på Facebook HER, så får du med deg hvert eneste lille tips jeg legger ut. Selv om treningen er myntet på drammensere er det jo ingen tvil om at dette er trening man kan gjøre i en hvilken som helst by – perfekt nå i ferien! Først ut er trening i Tufteparken, som jeg har inntrykk av at mange tror er kun for de hardeste gutta – vel, på tide å vise at det ikke trenger å være det! 😉

Flere
Artikler