Er livet ditt fylt av nok… moro?

I går var det sommerfest med Sporten.com-gjengen, og jeg skal ærlig innrømme at det kjennes i dag. As it should, hehe. Regnet forsterker den allerede litt groggy følelsen, så det å sitte på kontoret med en rykende varm kaffekopp i hånda og beina høyt, det er i grunn ganske så innafor. Jeg hadde egentlig planer om en liten svettefest senere i dag, men jeg får se an hva kroppen syns når vi er ferdige på jobb.

Netflix og yoghurtnøtter frister egentlig mer… 

PicMonkey CollageDer hvor andre strekker seg for å trene mer, spise sunnere osv, har jeg faktisk de siste årene jobben med å.. tja, feste litt mer, hehe. Å drikke vin på en onsdag før hadde vært ganske uhørt i min verden – det går jo utover treningen dagen etter?! Takk og pris har jeg jobbet meg litt bort i fra denne tankegangen, og kommet meg litt mer i balanse.

Denne beryktede balansen er jo veldig individuell, men jeg føler mange treningsmennesker, spesielt jenter, har en tendens til å.. la livet gli litt forbi? Bare fordi man skal trene, trene, trene, trene.

bilder PicMonkey Collage

For all del, jeg vet at trening er livet for mange, men ja.. du skylder deg selv å ta en fot i bakken innimellom og rett og slett spørre deg spørsmålet.. «har jeg nok moro?». Det gjorde jeg, og det var egentlig ganske trist når jeg helt klinkende ærlig endte på svaret nei. Min personlige mening er at livet er for kort til å ikke hente det beste fra alle verdener! Javisst, man skal jobbe med å bli en bedre utgave av seg selv, være målrettet, prestere bra, ta gode valg osv.. men come on – alle trenger en fest!

Og alle trenger å pleie andre områder og roller i livet enn seg selv på tredemølla.

… og da gjerne på en onsdag.

Tredemølla, vektene, styrkeøkninger og et sunt kosthold skal ikke noe sted. Øyeblikkene derimot, som du kan ta med deg på veien – de fyker unna raskere enn du kan si yolo.

_DSC1413_BB__WEB _DSC1189_BB__WEB _DSC1133_BB__WEB _DSC1111_BB__WEB

Bildene er knipset av Anton Soggiu

Ha en nydelig torsdag dere – gjør no´moro! 😉 

Flere
Artikler