Bursdagskos og ferie uten å ha ferie

God onsdag, fine folk ?

(ferie)dagene fyker avgårde, og selv om jeg og mannen ikke reiser avgårde før på fredag har vi funnet litt ferieroa begge to. Han hadde bursdag i går, så gårsdagen gikk med til feiring. Vi tok en roadtrip til Tønsberg og spiste lunsj på brygga, såå digg? The Sense het stedet, og jeg spiste en sånn bolle med et rart navn, hehe. SÅ god!

På kvelden fikk vi gjester, og vi vartet opp med deilig grillmat og is i kjeks til hele gjengen. Så hyggelig å samles hjemme hos oss, og i sin helhet en finfin feiring for den 32 år gamle kjæresten min som jeg er så glad i ?❤️

Jeg benyttet bursdagsanledningen til å flotte meg i mitt første mammaskjørt, hehe.

I går ble det hviledag, men i dag ble det en kjappis på treningssenter. Den kan dere se på Instastory?? Vi har vært litt på farta i dag også, blant annet sjekket badetempen på Fornebu (Silje, hvor var du?!), og nå ligger jeg rett ut med beina høyt.

Merker at jeg har blitt godt vant til late dager i mitt eget tempo, for nå som det har gått i ett i 24 timer er jeg ganske gåen – tror det er litt av grunnen til at jeg kan trene så bra også. Nyter det som bare det, spørs om det blir like bra trøkk på preggotreningsfronten når hverdagen melder seg?

I kveld skal jeg på premieren av Løvenes Konge, 3D og greier – det blir koz❤️ Håper du har det bra, blogges i morgen ?

Flere
Artikler