Siste episode av Treningspodden

Altså, wow❤️

Først og fremst, tusen hjertelig takk for alle gode hilsener og reaksjoner etter «kunngjøringen», hehe. Veldig deilig å ha sagt det – endelig kan jeg «slippe ut magan», haha.

Men jo, til overskriften, som er litt clickbait (don’t blame me, I am a blogger), men samtidig ikke; i dag slippes siste eppi av Treningspodden før sommeren, og den handler altså om det overnevnte; preggers-lyfe. Det ante oss at mange ville være nysgjerrige etter at «nyheten» var ute, så hvorfor ikke lage noe eget på det??‍♀️?

En gang i august starter vi seelvfølgelig opp igjen, bedre og sterkere enn noensinne. Endelig er Silje tilbake igjen, vi har en rekke knakanes gode temaer spikret, og ja.. det blir rett og slett en superbra podde-høst!

Det kan jo være folk får svar på det meste de lurer på i episoden, men hvis ikke så er tanken å lage en Q&A-vlogg om graviditeten neste gang, så fyr løs om du har noe du lurer på. Er kanskje begrenset hvor mye man kan lure på om sånt’no? Jeg veit ikke? Om du ikke fikk med deg gårsdagens vlogg, sjekk den ut på min YouTube-kanal ❤️ (Og trykk abonner i samme slengen, så får du en heads up når det kommer ny video?)

Men en siste ting, jeg trenger hjelp; hvor mye av graviditeten og sånn er dere stoka på at jeg deler? Her legger jeg vel lista best selv, men jeg vil allikevel gjerne høre i hvor stor grad dere vil være involvert. Ukentlige updates? Magebilder? Innblikk i hvordan det preger treningen min? Mat? Kroppsbilde?

Om du har noen tanker, del gjerne i kommentarfeltet❤️ Igjen, tusen takk for alle lykkeønskninger, jeg gleder meg til tiden fremover! Håper dere liker ukas episode av Treningspodden – beklager på forhånd at jeg bruker ordet «sjukt» veldig mye?

Nå skal jeg gjøre litt morgenstrekk, jobbe noen timer, gjøre noen ærender, og deretter være med på CrossFit fra 17-18. Kvelden er satt av til kos og hygge, som alle andre kvelder den siste tiden. Sånn det skal være?

God mandag❤️ (og takk igjen for at dere er så gode)?

Flere
Artikler