Time to break it!

.. det som jeg har bært på siden, typ.. februar, mars, hehe. Here it goes❤️

fantastisk fint å endelig få si det til alle dere, og håper dere syns det er like stas som meg å «bli med på reisen».

Skal jo ærlig innrømme at det har tatt litt tid å bli vant til tanken, og er det ikke helt enda, men fy søren, så koselig det er. Jeg tror rett og slett jeg enda sliter litt med å sette ord på det hele, noe som muligens kommer litt frem i videoen – bear with me? Jeg er både takknemlig (det sier seg ikke selv dette bli gravid-greiene, og det er absolutt ingenting jeg verken har tatt eller tar for gitt), lykkelig, spent, småskremt, litt hormonell, forventningsfull, usikker.. ja, dere skjønner – mange følelser å fange i en 15 minutters vlogg??

Neste vlogg blir mest sannsynlig en Q&A, med mindre dere føler dere får alle spørsmål besvart i morgendagens episode av Treningspodden, så hvis du lurer på noe; fyr løs i kommentarfeltet, enten her eller på YouTube.

Pjof – føler meg 20 kilo lettere. Selv om jeg i praksis er syv kilo tyngre???

Flere
Artikler