Conventionmoro, alenekveld og serietips

Holy moly – i skrivende stund kræsjet jeg akkurat på sofaen etter en lang dag på farta. Man merker liksom ikke hvor sliten man er før man kommer innenfor husets fire vegger. Helgen tilbringer jeg, som dere vet, på Skullerud Sportssenter i Oslo, i anledning Connected Experience Convention i regi av Technogym. De er leverandør av treningsutstyr og teknologi, og denne helgen får man virelig smake på alt sammen, satt sammen i egne kombinasjoner. Det er vanskelig å forklare egentlig, så godt er det at jeg skal tilbake i morgen, men en full dag satt av til å trene og filme.

Over ser dere dagens timeplan – i dag har jeg altså hatt en treningsøkt med påfølgende workshop, samt et foredrag/workshop om sosiale medier. Jeg er alltid spent før gjennomføringen av slike ting, så det var utrolig moro at alt gikk så bra – digg følelse. Alle timene på denne Conventionen er lagt opp etter ulike treningspersonligheter, eller aspirasjoner om du vil, et system som skal gjøre det lettere å velge seg ut de timene man ønsker å gå på på f.eks et senter, bestemt av preferanser, ønske om opplevelse og effekt. Du kan lese mer om aspirasjonene her – hvilken er du? Jeg har ikke tatt testen ordentlig enda, så skal definitivt gjøre det – foreløpig føler jeg jeg er litt av alt, haha?

I morgen bærer det innover til Skullerud igjen, og da skal jeg trene og kose meg. Det har vært treningsfri i to dager nå, så tenker det skal bli godt for kroppen!

Men nei, nå venter tacosalat og høye bein på sofaen. Jeg plukket opp tipset om den fantastiske serien The Arrangement på HBO av Kristina Andersen her om dagen, og denne serien kunne ikke passet alenemeg bedre enn den gjør i kveld – enkel, jentene og akkurat passe klisjé. Mannen går Skarverennet denne helgen nemlig- me, myself and it is?

God lørdag, fine folk. Håper dere nyter maaaksimalt? ?

Flere
Artikler