Treningsuka som gikk – uke 16

Mandag

Dette var en blåmandag for meg, etter fire (!) dager på vinvogna på Geilo som avslutning på superpåsken. Balanse i praksis, haha. Så mandagsøkta satt noe langt inne, men når jeg kom meg ut var det virkelig fantastisk! Utetrening er fast i treningskalenderen min 2-3 ganger i uka nå, and I love it! Denne dagen tok jeg en 20 minutters løpetur i kupert terreng, før jeg avsluttet med en sirkel bestående av hoppetau og kjerneøvelser. Loved it!

Tirsdag

Denne dagen var det seff klart for en skikkelig styrkeøkt, etter over en uke uten vekter. Det ble en fullkroppsøkt bestående av knebøy, markløft, chins, brystpress, roing.. du vet, the usual. Nå som jeg er nede i to styrkeøkter innendørs i uka gjelder det å ha fokus på å holde styrken oppe, samtidig som jeg får litt ekstra pump der det hører hjemme. Egentlig allergisk mot det ordet, men la gå?

Onsdag

Intervalltrening med en herlig gjeng i Frognerparken, i anledning Wings For Life World Run 7. mai. Dere kan lese mer om eventet her. Det ble 8 seige bakkeintevaller, i tillegg til noen supplerende øvelser med minibands. Finfin økt – bakkeintervaller er jo alltid best å gjøre sammen med andre spør du meg?

Torsdag

Startet dagen med en lang gåtur i skog og mark, og avsluttet med noen kjerneøvelser. Det hører med til historien at jeg bare gjorde halvparten av de 15 minuttene jeg hadde planlagt – I just wasn’t feeling it, you know?

Fredag

Noe ufrivillig hviledag, men sikkert noe jeg trengte. Dagen gikk med til møter, befaring på Skullerud før helgens Convention, samt jobbing med timer og foredrag dagen etter.

Lørdag

Hviledag. Dagen gikk med til å gi andre en treningsopplevelse de sent vil glemme – check!??

Søndag

I skrivende stund er jeg på vei fra helgens Convention, og jeg fikk tatt igjen det tapte med trening. Digg! Startet dagen med en 60 minutters rotime, der vi kjørte intevaller i ulike former, samt noen øvelser underveis. Videoblogg kommer, for det var sykt moro! Deretter var jeg med på en 60 minutters sirkeltime, der fokuset var rumpe, mage, pust og puls – loved it!

Så nå er jeg utrolig blid og fornøyd her jeg sitter, med både vellykket «leveranse» (?) i form av trening og foredrag på lørdag, og et par gode treningsøkter i kroppen i dag. Som jeg nevnte tidligere ble helgen arrangert av Qicraft, som leverer treningsutstyr fra merket Technogym. Jeg har et samarbeid med de som går over lengre tid, og en del av dette samarbeidet var å bidra denne helgen, både som «innholdsprodusent», foredragsholder og trener. Det har vært moro å se hvor vellykket helgen har vært for de, og det gjør meg om mulig enda stoltere å få lov til å være en del av gjengen. De har levert et sømløst opplegg fra start til slutt, og jeg er heldig som får lov til å være en del av det – denne jobben ass.. ??

Avslutter med et lite bildedryss fra helgen. Har ikke så mye treningsbilder, da kameraet gikk med til å filme når vi holdt på. Stay tuned!

Denne karen her dukker jo opp titt og ofte – Bastian! De fleste av dere kjenner han kanskje fra Crossfit Oslo, når jeg snappet som en gærning fra treningsøktene vi hadde der? Hehe. Nå jobber han i Technogym og Qicraft, som også er grunnen til at jeg både trimmer mye med han i deres lokaler, og til at han popper opp jevnt og trutt i mine kanaler. Og fordi vi er kompiser daa – han er singel btw, så her er det førstemann til mølla!

Takk til Bastian for tålmodig bildeknipsing og filming i dag – er ikke bare bare å assistere en blogger som egentlig bare vil være i treningsbobla, svette og gi beng i alt som heter knipsingNeida. Joda. Neidaa☺️

Men hei, nå venter søndagen på meg ass. Jogiss, Netflix og søndagskos står for tur. Håper dere nyter søndagen, venner!

Og forresten.. har dere hatt en bra treningsuke? Post-påske og allting –  er jo alltid spennende å se om man kommer i gang så raskt som planlagt?

Peace out!

Flere
Artikler