Min faste frokost – proteinrik, sunn og idiotenkel

Jeg lar videoen snakke for seg – på tide å få inn rutinen med en enkel, næringsrik superfrokost, om du ikke allerede har den på plass fra før. Dette er min faste frokost, og har vært det i lang, lang tid. Jeg liker den fordi den er kjapp å mekke om morgenen, den smaker godt og den gir meg energi. I motsetning til, for eksempel, en stor bolle med havregryn, som for min del gjør det eksagt motsatte. Her opplever jeg at vi alle er veldig forskjellig, og det som funker for meg til frokost funker ikke nødvendigvis for deg. Så her gjelder det å prøve seg frem – this is a good place to start!

Huff, jeg vil egentlig ikke si det høyt engang, men i skrivende stund kjenner jeg forkjølelsen herje. Mannen har vært syk i x antall dager, så det var vel ikke annet å forvente. Det som er litt digg er at denne «sykdommen» kjennes ut som barnemat sammenliknet med hvordan jeg hadde det sist. Så jeg velger å se positivt på det, og rett og slett sette pris på det faktum at jeg er lang fra så dårlig som jeg var for noen uker siden – for ikke å snakke om hvor fort dette går over! Halleluja!

Når det er sagt – treningsfri i dag og sofaen neste. Håper dere alle har det superduperfint, til tross for snøværet som kom som et sjokk for de fleste av oss i dag. Heldigvis er det meldt bedre vær allerede i morgen. Nyt kvelden, hjerter.

 

 

 

Flere
Artikler