Helse fremfor knebøystyrke og kondis

God kveld i stua! Landet akkurat på sofaen etter en lang dag på farta, smoothiemett på en herlig godsak??? Enkelt og greit 200 gram frosne jordbær, 1 banen, en halv squash (jepp, stemmer det – mer om det senere), en scoop proteinpulver og noen valnøtter. Nammis!

Dagen i dag startet med et besøk hos pressebyrået Spalt PR i anledning presseuka. Dette er uken alle pressebyråer har «åpent hus», hovedsakelig for å vise frem nyheter for vår, sommer og høst. Stas! Etter pressebyrå-moro satte jeg snuta mot kontoret og litt jobb, før lunsj, oo, herlige lunsj.

Fra venstre, meg, Silje, AD i Det Nye og ShapeUp, Felicia, profil i De Nye, Hanna, vikarierende redaksjonssjef i ShapeUp, og Nora, også profil i De Nye – fin gjeng!

Etter lunsj hadde jeg et særdeles givende planleggingmøte, før litt mer jobberier. Deretter satte jeg snuta mot RAW Trening og kunder der.

Med en forkjølelse i kroppen har det vært en litt over gjennomsnittet seig dag, så nå blir det digg med en god natts søvn (minner om at jeg fikk denne forkjølelsen fordi jeg ble smittet av mannen – uunngåelig!).

Men vet du.. en liten forkjølelse ain’t got nothing on me! Når jeg mimrer tilbake til sykdomsbonanzaen jeg hadde for noen uker siden er dette bare barnemat. Jeg var jo syk for bare noen uker siden, som vi også snakket om i Treningspodden – når jeg tenker tilbake på det følte jeg det var en mild variant av å gå på veggen for å være ærlig, i kombinasjon med en infeksjon som herja. Nå som jeg er syk igjen fikk jeg en liten påminnelse om nettopp det, og, sorry språket, hvor jævlig det var. Aldri igjen ass. Jeg trener og spiser sunt for å holde meg frisk, blid og fornøyd, og jeg jobber og styrer på for å gjøre det samme. I det sekundet en av de delene går utover helsa skal jeg aldri noensinne igjen kimse av de signalene kroppen gir meg. Der jeg tidligere hadde kjent meg stressa over å ikke ha trent «ordentlig» pga. sykdom, sånn som nå, kjenner jeg nå heller at.. det er helt ok. Før var jeg norgesmester i å lytte til kroppen, nå skal jeg bli verdensmester. Knebøystyrke, kondis og kraftutvikling blekner så innmari når man ser det hele i et litt større bilde. Note to self, og alle dere andre – kropp og sinn skal først og fremst funke i hverdagen, på jobb, skole og for de du er glad i, før du kan forlange at den skal funke på trening.

I morgen venter hjemmekontor, ingefærte, joggis og hvilepuls – på torsdag er jeg back on track!?

P.S Nysgjerrig på hvordan du kan trene smart etter sykdom? Sjekk ut dette innlegget.

Flere
Artikler