Coop-trening og fotoshoot med treningsglede-jentene

Hei bloggen (…)!

Ah, følelsen av å slenge rumpa på sofaen med en gjeng speltlomper etter en seig dag? Priceless. Topper det hele med en Pepsi Max og en neve yoghurtnøtter, så er kvelden komplett. Årets 1. mai-feiring lar jeg forbigå i stillhet, så jeg er frisk og fin til trening- og lunsjdate med fine folk på Crossfit Oslo i morgen. Perfekt.

I tillegg reiser jeg jo til Portugal om få dager, blant annet med Maren Erdvik og Marthe Borge (#bloggeprestasjonsangst), også masse andre sporty ShapeUp-ere da. Blir. så. digg. Så helgen skal brukes på pakking, jobbing, litt planlegging. Kort oppsummert, div. 🙂

Hver onsdag kjører jeg treningsøkter med en fin gjeng fra Coop, og i går var inget unntak!

image

 

Målet er å holde og forbedre formen frem mot Holmenkollenstafetten, men også etterpå. Vi startet økten med lett jogg og dynamisk oppvarming, før vi kjørte bakkeintervaller. Som jeg sier til de, de gangene man har muligheten til å trene løping sammen med andre.. Utnytt muligheten til å kjøre intervaller! Gyllen mulighet til å få en ekstra push.

(Nytter ikke å vente på at de bakkeintervallene frister. For det gjør de, typ.. Aldri. Spør du meg da, hehe).

image

Vi avsluttet med en crossfit-inspirert finisher! Jeg delte inn gjengen i team, to og to jobbet sammen.

400 m løping

100 burpees

100 knebøy

100 hoppende utfall

400 m løping

Jeg joinet de på avslutningen, og PHU, den satt i sikringsboksen. The burpee-effect, nok en gang!

Tidligere på dagen hadde jeg fotoshoot med disse to nydelige damene, fra treningsglede.net.

Andrea og Yngvild :-)
Andrea og Yngvild 🙂

Jeg har lenge hatt lyst til å bruke de i ShapeUp, og endelig åpnet det seg en perfekt mulighet! Resultatet av shooten ser du i juli-utgaven.

image

image

Kjenner jeg blir skikkelig stolt når jeg får lov til å jobbe med så flinke damer. Sterke og pene er en ting, selvstendige gründer-damer er en enda kulere ting! Heia Yngvild og Andrea, og takk for at dere stilte opp i dag 🙂

En ekstra liten takk til Magnat Center på Skøyen i Oslo også…

image

Som virkelig la forholdene til rette for at shooten skulle gå så knirkefritt som mulig. Det settes utrolig stor pris på! <3

Ha en herlig kveld i kveld, og nyt følelsen av at du har fri i heele morgen! 🙂

Flere
Artikler