#treningstirsdag – Tør du prøve denne crossfitøkten med treningspartneren din?

Jeg er visst hekta på partnertrening om dagen, for denne #treningstirsdagen, på samme måte som sist tirsdag, handler om partnertrening.

mind-2-body-pilates-gym-inspiring-fitness-quotes-sayings-take-care-of-your-body-exercise-motivational-statements-famous-quotes

Hver tirsdag tipser jeg om noe innenfor trening, som regel en (genial) øvelse. Men det kan også være et sett med intervaller jeg digger, en økt jeg har testet, et treningsprogram jeg vet er supereffektivt, eller tips og råd til ShapeUp jenter om trening. Rett og slett nyttige tips og erfaringer jeg mener bør deles. Derav #treningstirsdag! 🙂

Denne gangen er det en god crossfitvri over det hele da, og økten er ikke satt opp av meg selv. Det er det gjengen hos Crossfit Fønix i Drammen som har gjort.

På lørdag var jeg nemlig med på deres offisielle åpning, og fikk joine en teamøkt de hadde satt sammen for anledningen. Jeg tok med meg min gode venn Morten, og selv om han ble ganske så sliten, gjennomførte han med stil. Aka, denne økten kan gjennomføres av alle! Og man blir like sliten uansett hvor godt trent man er, det garanterer jeg. Vi kan jo kalle det.. The burpee-effect, hehe.

F.V Tomas, meg og Emily, som driver boxen :-)
F.V Thomas, meg og Emily, som driver boxen.

Økten er ganske slitsom og seig, men ganske hyggelig å – man jobber jo sammen hele veien. Sammen om torturen liksom, hehe, og det liker jeg. Økten gikk som følger…

På tid (eller for time, som man sier på crossfitspråket, også kjent som engelsk), sammen med en partner, gjør 3 runder av følgende:

60 kcal row

60 kettlebellswing

60 abmat situps

60 burpees

Du og partneren din velger selv hvordan dere vil fordele repetisjonene. Jeg og Morten valgte rett og slett 30 hver hele veien, men dere kan også fordele litt annerledes om det er store forskjeller i f.eks hvor god form dere er i.

Her dør jeg litt...
Her dør jeg litt…
... Siste runden. Her dør jeg ganske mye.
… Siste runden. Her dør jeg ganske mye.

image

Etter endt økt var vi begge ganske slitne, etter drøye 30 minutter med intensivt arbeid. Når jeg spurte Morten noen dager senere hva han syns om økta fikk jeg følgende tilbakemelding…

image

Men så sa jeg skjerpings, haalloi, skal jo blogge om dette her. Så da fikk jeg en hakket mer pedagogisk tilbakemelding…

image

Hehe, bedre! Han var i hvert fall sabla flink hele veien, og det er jo absolutt noe i det han sier – om man ikke er vant med denne type trening så er det tøft for kroppen! Men tør du prøve allikevel…? 😉

Tusen takk for oss Crossfit Fønix, det var perfekt lørdagssyssel!

image

image

Nå blir det spennende å høre hva dere syns om økta 😀 Klar, ferdig, kjør!

 

 

 

 

 

Flere
Artikler