Er du klar for ShapeUp Convention?!

Ah, endelig kan vi blaste dette skikkelig!

26. september går ShapeUp Convention av stabelen her i Oslo, nærmere bestemt på Bislett Stadion.

Se for deg dette området da, proppfullt av ShapeUp-jenter, kule trenere og crazyasstopnotch musikk!
Se for deg dette området da, med masser av ShapeUp-jenter, kule trenere og crazyasstopnotch musikk!

I samarbeid med Casall og theworkout.no har vi planer om å sette sammen den råeste treningsdagen noensinne, proppfull med spennende treningsøkter, masse inspirasjon og ny kunnskap. Tanken er å virkelig kickstarte høsten, sammen alle sammen, midt i Oslo sentrum.

Mat_brodtekst_3oppskrifter_3s_2

Vi har med oss et superteam med trenere, som skal sørge for å fylle dagen med varierte treningsøkter. Timeplanen er ikke hundre prosent ferdig spikret enda, men jeg kan love deg at det blir rått! Målet med treningsøktene denne dagen er å gi deltakerne et treningsutbytte de sjeldent har kjent på før, i kombinasjon med ny kunnskap og giv. For la oss kalle en spade for en spade – det kommer rimelig godt med når høsten  banker på døra!

sculpture_01_0151_2_srgb

Påmeldingen har ligget ute en liten stund, da vi ville gi abonnenter muligheten til å melde seg på først. Om du er abonnent får du også delta for en billigere penge, så det kan lønne seg å bli abonnent her før du melder deg på! 😉

Det er fortsatt ledige plasser, men erfaringsmessig ryker de raskt. Vi har kun 500 plasser, så her er det førstemann til mølla!

sculpture_01_0252_2_srgb

Så.. Sees vi? 😀

 

 

Flere
Artikler