Covershooten som gikk skeis….

Nå høres jo overskriften høres veldig dramatisk ut da, men den er faktisk ikke så altfor langt fra sannheten… 😉 

Blitt med backstage på fotoshoot har dere gjort før, da jeg blogget dette innlegget for noen uker tilbake.

Jeg har også luftet noen ord om mine erfaringer med hele #ptpia-eksplosjonen i denne månedens utgave, som dere kan lese her. 

Det første innlegget jeg noensinne skrev på denne bloggen kan dere finne her. 

Men, jeg har enda til gode å vise dere et bildedryss fra covershootene vi gjorde i forbindelse med utgaven som er i butikk nå 🙂

I alle ShapeUp-utgaver har vi som regel en kjent/inspirerende/motiverende/kul jente på cover, som vi også intervjuer og kjører treningsprogram med. I denne utgaven var den utvalgte altså meeeg.

Vi begynner nesten alltid med fotoshooten til treningsprogrammet, som vi enten gjør i et studio hos en fotograf, eller på et treningsstudio. Sistnevnte er det vanligste, men dersom lite utstyr trengs er det aller beste å være i en studio. Vi setter av en hel dag til en shoot til treningsprogrammet, og en hel dag til cover- og intervjubilder.

Fotografen som har tatt både intervju- og coverbilde av meg heter Vegard Kleven. Stylist på både sminke og hår var Sissel Fylling, og praktikant Maria Kurth var med som backstagefotograf og altmuligpotet. Redaksjonssjef Nina var med som mental støtte og rådgiver, hehe.

Vi begynte med stylingen til intervjubildene.

IMG_3714IMG_9091 IMG_9096 IMG_9084

Så prøvde vi litt ulike antrekk. Det skulle være ganske close up, så antrekket var eegentlig ikke så viktig. Dermed gikk denne biten ganske kjapt også. Når det er sagt – jeg kan fortsatt ikke fatte og begripe hva som fikk meg til å åle meg inn i denne onepiecen som liksom skal være en trenings… dress? Det virket som en god idè at the time, men i etterkant… Jeeez.IMG_9098

Intervjubildene tok vi i et slags dagslys-studio hos Vegard. Her er noen av alternativene vi vurderte…

_C9T1155 _C9T1101_C9T1218

En av de største utfordringene mine på disse (og coverbildene forsåvidt) var faktisk å holde øynene oppe når jeg smilte. Å smile stort og bredt og samtidig holde øynene oppe er tydeligvis ikke hverdagskost for meg._C9T0965

_C9T1040

Vi endte opp med bildet dere ser på trykk sammen med intervjuet. Her ler jeg jo, hvertfall mission impossible å holde et åpent blikk, haha.

image

SÅ var det tid for å dra på litt – coverbildet skulle knipses. På dette punktet trodde jeg vel egentlig at jeg var ferdig med å være nervøs, men dengang ei. Her prøver jeg antrekk for redaksjonssjef Nina…

IMG_2254

… Og kjenner nervøsiteten boble i takt med antall meninger fra fjern og nær om hva jeg skulle ha på meg på cover. Flaks for meg at jeg har kurs i mental trening…

IMG_2256

Slik at jeg «lett som en plett» kunne forvandle nervøse nerver til målrettet prestasjonsenergi! 😉 ShapeUp-cover, her kommer jeg!

Etter at antrekk var bestemt (ingen av de over) var det igjen tid for sminke og hår. Jeg og Sissel hadde blitt enige om å dra på litt, for at stylingen skulle stille om en kontrast til den rosa bakgrunnen. Den rosa bakgrunnen fikk jeg egentlig helt fnatt av, men ble sakte, men sikkert vant til den. Men fordi jeg er allergisk mot rosa (eller rååååsa som noen velger å skrive, hva er greia) var jeg altså keen på at stylingen skulle være litt røff, kul, gjerne litt annerledes.

Men så gikk det visst litt for langt… 🙂

IMG_3719 IMG_9157

Der og da var vi superfornøyd, men i etterkant så vi at det ble liiitt for mye av det gode, med både heavy makeup OG knæsjrosa bakgrunn. Ihvertfall i forhold til det ShapeUp pleier å være på cover.

IMG_2287

Jeg syns jeg var fin og flott jeg, men det syns jeg forsåvidt før jeg fikk på både hår og sminke også.

Noen backstagebilder fra selve covershooten…IMG_9230 IMG_9176 IMG_9238 IMG_3722 IMG_3724

Og her er noen av alternativene vi satt igjen med, og som vi neeesten brukte på cover.

_C9T1681 IMG_2329 IMG_2330 IMG_2333 IMG_2325 IMG_2334 _C9T1713 _C9T1804

Æææ, rart å se tilbake på, haha. OG sjukt rart å sitte her og poste masse halvnakne bilder av seg selv. Lol.

Det er viktig for oss å ha coverbilder som sitter, og hvis vi ikke føler at det er alfa omega, så gjør vi det om igjen. Denne gangen skulle vi være litt alternative både den ene OG den andre veien, som tilsammen kanskje ble litt… hissig? Hva syns dere?

Etter å ha fått bildene på kontoret noen dager senere og vurdert opp og frem og tilbake igjen, bestemte vi oss for å gruse på med en shoot nr. 2. Jeg jublet selvfølgelig inni meg over å få lov til å gjenta denne nervepirrende opplevelsen en gang til… 😉

The end, covershoot vol. 1!

Tenkte å lage et liknende innlegg om shoot nummer to, og hvordan vi kom frem til det endelige resultatet, i løpet av uka. Når jeg ser igjennom denne posten føler jeg meg som verdens største selvdigger, som fyller opp hele bloggen med tekst og bilde om meg sjæl.. Men det er vel kanskje sånn livet som blogger er? 😉

Jeg syns uansett selv det er veldig gøy å få et innblikk i sånne ting hos andre, så da tar jeg en råsjangs og tipper at det er noen ShapeUp-jenter som syns dette er litt gøy også.

Nå skal jeg se Truls Svendsen gå på ski på TV2, drikke masse te og nyte min nyvaskede leilighet. Rett og slett lade opp til en ny #shapeupkickstart-uke i morgen 😀 Det gledes!

Flere
Artikler