Lørdagschipsen som er både sunn og næringsrik!

I går eksperimenterte jeg med noe jeg har lest og sett på x antall blogger selv, men aldri prøvd. Nemlig rødbetchips 🙂

Først kokte jeg opp en god del rødbeter (hele, med skall), så jeg har et par dager fremover. Jeg bruker det til alt mulig, i omelett, wok, med kylling, fisk.. Ja. Funker til alt 🙂

image

Når de er ferdigkokt skrelte jeg de med en østehøvel, og skar deretter tynne skiver med ostehøvelen. Resten lagret jeg i en tupperware-boks.

Deretter la jeg de utover et stekebrett med bakepapir, som på bildet under her, og krydret med masse godt havsalt.

image

Og deretter inn i ovnen på 180 grader i cirka 20 minutter.

image

Asså.. De smakte ikke sørlandschips på en duggfrisk sommerkveld, MEN, de var gode! Så gode at jeg lett velger disse istedenfor potetgull på en god #shapeupkickstart-dag 🙂 Om du ikke har eksperimentert med rødbeter bør du virkelig teste. Det er sykt godt, supersunt, og passer til det meste 🙂

(Og nå altså til og med som chips)

I dag var jeg på trening med en venninne, som også (selvfølgelig) trener #shapeupkickstart-programmet. Dag 2 sto på agendaen, og vi gjorde følgende…

Markløft 4 x 5 repetisjoner

image

image

Topposisjonen i markløft, always a winner!

Pullups 4 x max repetisjoner (litt færre reps enn jeg har satt på trykk i magasinet, jeg er keen på å bli bedre på pullups uten hjelp. Og da må jeg gjøre det. Og da klarer jeg ikke 12-15 reps. Enda. Hehe).

Bulgarske utfall i slynge, med vekt, 3 x 10 repetisjoner på hvert ben (litt annen variant enn den som er på trykk i bladet. Vi filmet, så tenkte å poste den litt senere).

I supersett med…

Skulderpress med kettlebells fra knær, 3 x 10 repetisjoner.

Fant ikke noe video på skulderpress og bulgarske utfall i slynge. Note to self: spill inn øvelsesfilm!

image

Supert bilde. Supert!

Thrusters med kettlebell, 3 x 12 (her hadde vi hver vår vekt, og kjørte 12 reps mens den andre hadde pause. Intensivt og effektivt).

image

image

Rygghev med ett ben, 3 x 10 på hvert ben

I supersett med…

Dirty dog, 3 x 15 på hvert ben

Pullthrough i kabel, 2 x 15

I supsersett med…

Fremoverlent sidehev, 2 x 15

Vi glemte selvfølgelig ikke rointervallene! Vi kjørte intervaller med 1 minutt hver, annethvert minutt. Totalt fire minutter på hver. En spicy, liten avslutning på en råbra treningsøkt! Etter trening gikk vi tur i solskinn og dagslys, tok selfies, drakk kaffe og spiste lunsj på Joe and the Juice.

IMG_2583

Lørdagslivet <3

 

Flere
Artikler