Crossfit Open 15.4 til frokost

Startet dagen i dag med en crossfitøkt. Og når jeg sier startet dagen, så mener jeg som i å kaste i meg en banan og møte opp på Crossfit Oslo kl. 07 på morgenkvisten. Klapp på skulderen til meg sjæl!

Som jeg har nevnt tidligere er det Crossfit Open i disse dager, som enkelt sagt innebærer at Crossfit-folka (..?) i USA slipper en ny treningsøkt hver fredag, på denne siden.

I dag var det følgende på agendaen…

image
MEN, jeg er jo ikke akkurat rutinert på handstand pushups, og 125 lb i cleans, aka. ca. 56 kg i cleans er ganske heavy. Tett opp mot maksen min for å være ærlig. SÅ, for å sikre god flyt, puls og teknikk tok jeg den skalerte veien også i dag. Så min økt ble som følger…

image

Så mange runder som mulig på 8 minutter med…

Push press og cleans, med 30 og 35 kilo på stanga.

image

image

image

Helt min kopp te! Jeg endte opp på 128 reps, med en uforutsett «bytte musikk»-type pause innimellom der, så jeg er fornøyd. Jeg skal ærlig innrømme at jeg aldri har hatt verdens sterkeste konkurranseinstinkt, med mindre det er noe jeg virkelig bryr meg om. Jeg jobber periodevis med ulike ting, og dersom jeg befinner meg oppi en situasjon der jeg kjenner på kroppen at jeg burde prestere bra, så blir det ganske viktig for meg.

Men det ryker ikke ut av øra på meg når jeg hører klokka telle ned liksom.. Som hos visse andre, hehe. Det er en bra ting å da, jeg burde sikkert vært litt mer der. Får bli neste år. Foreløpig er jeg fortsatt stolt over meg sjæl for at møter opp i det gymmet der dag etter dag og gjør alle de merkelige tingene de ber meg om.

Løp 400 meter med en sandsekk. Flere ganger. Opp og ned det tauet. Bær den personen på ryggen, løft den stanga, gå på henda… Ja. Never ending story. #crossfit, haha.

image

Økta var morsom i hvert fall, får se om jeg prøver meg på RX før mandag kveld. Nyt fredagskvelden, om få strakser piler jeg ut av kontoret og inn i helgen 😀

 

 

Flere
Artikler