Crossfit Open, økt nummer 2

På fredag morgen gjorde jeg Crossfit Open økt nr. 2, 15.2. Som jeg skrev sist er målet å gjennomføre alle øktene, èn gang skalert, altså en enklere variant enn den «egentlige» versjonen, og en gang RX. RX betyr at man gjør den som foreskrevet, altså slik den egentlig skal gjøres.

image

Så ja, denne ukas skalerte økt er som følger…

Overhead Squat med 20 kg

6 pullups

Og den gikk så her…

– De første tre minuttene gjorde vi 6 OHS, 6 pullups, 6 OHS og 6 pullups. Når vi var ferdige med dette kunne vi hvile frem til de tre minuttene var gått.

– Så når klokka slo 3 min var det på’n igjen, same procedure, men med 8 reps.

– … Såå når klokka slo 6 min kjørte vi på igjen, denne gangen med 10 reps. You see? 🙂 Så holdt man på til det sa stopp. Det sa stopp for meg rundt 10 eller 12, hvis jeg ikke husker feil. Det var egentlig helt ok ass, der jeg blødde rundt i lokalet, haha 😀

Som jeg blogget på @shapeupnorge sin Instagram, sånn ære’ å være #rookie! Har fått tips til hvordan jeg kan unngå dette typ en million ganger, nå er det på tide at jeg benytter meg av de.

image

Overhead Squaten var veldig grei, og pullupsene gikk for så vidt ok. Jeg har akkurat lært meg å kippe de, så ved å dele de opp i 2-3 stykker av gangen fikk jeg karret meg igjennom.

I dag er det søndag og ny økt på CFO, kanskje jeg kjører denne igjen hvis resten av sprekisene er med på det!

Ha en herlig, herlig, herlig søndag dere 🙂

 

Flere
Artikler