Crosstraining på SATS

Så dagens saltime bleeeeee…

image

Crosstraining! 

image

Og det var overraskende tungt! Ikke at jeg trodde jeg skulle være en supermaskin som lekte meg gjennom timen altså, men man har jo (ihvertfall jeg) en litt sånn merkelig oppfatning av at gruppetimer generelt ikke er sånn superslitsomt. Denne var altså ganske så seig, og jeg ble akkurat passe sliten.

Før timen trente jeg deler av #shapeupkickstart-programmet.

image

Pullups MED vekt blant annet. Føler meg alltid så hardcore når jeg klatrer meg opp og gjør pullups med belte og vekt. Dog ikke fullt så hardcore når jeg klatrer meg ned igjen to reps senere, haha.

image

Selve timen varte i ca 50 minutter, med en rask oppvarming og gjennomgang av øvelsene.

  • Box jumps
  • Utfall
  • Roing
  • Rygghev
  • Markløft med kettlebell
  • Pushups og situps
  • Planke
  • Thrusters
  • Mageøvelse med ball
  • Shuttleruns. 

Denne sirkelen kjørte vi tre ganger. 45 sek arbeid den første runden, og 50 sek den andre runden, men cirka 15 sekunder pauser mellom hver øvelse. Thrusters var helt klart den mest slitsomme øvelsen i mine øyne, men shuttleruns var ikke no dans på roser de heller. På alle stasjonene kunne du velge mellom ulike vektalternativer og alternativer, så man kunne kjøre øvelsen slik man selv ville.

Ble god og svett jeg ass, as always!

image

Burde vel egentlig spart folk for det bildet der, haha.

Etter treningen pakket jeg meg godt inn i poljakka mi og vandret hjemover, med god musikk på ørene og idylliske omgivelser. Utrolig deilig å puste inn litt friskt luft og gi kroppen en dose dagslys 🙂

image

 

image

 

Avslutter med en av plakatene som henger på SATS, bare fordi jeg liker den så godt.

image

Hver gang jeg går forbi den tenker jeg sånn.. «Sant ass. Heia meg!». Det liker jeg 😀

 

Flere
Artikler