I did it!

Yes! For øyeblikket er jeg over gjennomsnittet fornøyd med meg selv, som gjennomførte den aktiviteten jeg lovet i går.

Her i Drammen var det såpass fint at det å komme seg ut på tur var en sann fryd! Bikkjekaldt, ja, men superdeilig.

image

image

Jeg hadde med meg Elisabeth, bestevenn og superfriskus. Og fotograf, hehe.

image

image

Og ja, vi gjorde faktisk øvelsene jeg gav meg selv i lekse i går! Bildebevis, bare sånn for ordens skyld…

image

image

image

Og ja, det var ganske så kleint når det sto på, for vi gjorde øvelsene typ.. Midt på en gangsti i Drammen sentrum. Meeen, så digg når det var overstått.

Takk bloggen, for at du motiverte meg til å dra julerumpa ut på tur. Bevegelse i kroppen og kvalitetstid med den fineste sneipen jeg vet om!

Om få strakser blir det mer julemat, julemat og julemat, og jeg kjenner faktisk magen rumle. Hadde ikke trodd det i går, for å si det sånn. Det gledes 😀 I morgen er planen å stikke på SATS og prøve en saltime, noe jeg aaaldri gjør. Forhåpentligvis gir det meg noe mer enn kun å bli minnet på hvorfor jeg ikke går på saltimer… Wish me luck!

P.S Denne Canada Goose-jakka veier noen kilo. Så teknisk sett har jeg gjennomført både  powerwalks, knebøy, utfall og pushups med kuldenorges svar på en skikkelig vektvest. Ekstrapoeng i juleaktivitets.. boka..? 😉

 

Flere
Artikler