Én dag til due-date

I morgen er det termin dere, hvilket betyr at fødsel kan skje any minute – spennende? Jeg har vært litt ekstra slapp de siste dagene, definitivt kjent at mini jobber seg nedover i bekkenet, han beveger seg som et uvær, samt at jeg har vært ekstra flink til å slappe av, sånn helt av meg selv, fordi jeg kjenner at jeg trenger det. Alt dette kaan visst være tegn på at det skjer any minute now, men samtidig ikke – kan fort være jeg sitter her om en uke med de samme fornemmelsene, hehe.

I dag startet jeg dagen med 40 minutter på ellipsemaskin, en tur på postkontoret, en tur innom biblioteket og en tur på sykehuset med en i familien for en vaksine, før jeg har chillet hjemme siden. Mannen er på noe jobbgreier i kveld, så mine planer er følgende.. 

Lese i mine to nyinnkjøpte bøker, Endelig Mandag av Petter Stordalen og selvbiografien til Aksel Lund Svindal, samt spille inn podd med Silje klokka 19. Deretter blir det nok litt god kveldsmat og tidlig kvelden, i påvente av noe annet å gjøre… hehe.

Takk for at du poppet innom, håper du har hatt en fin uke ?

Flere
Artikler