To hjemmeøkter uten utstyr som gjør det enkelt å få unna treningen

Inneholder reklame ism. YT

Hello, partypeople – endelig fredag?

Og ikke minst min termindato, hehe. Sjukt. Skal ærlig innrømme at dette innlegget er forhåndspublisert, da jeg fikk en så syk magefølelse på at det kom til å skje på dagen.. i skrivende stund er det altså mandag, og ja, tiden vil jo vise om det ble slik at kid´en i magen kom denne fredagen, hehe. Uansett;

Hjemmetrening er noe som ligger mit hjerte nært, mye fordi jeg er så utroligmegasuperduperheldig å ha et hjemmegym i heimen – det har virkelig fått meg til å sette pris på det å kunne trene hjemme, uten å måtte gå ut døra, og jeg har mang en gang tenkt at dette hadde jeg nok tydd til uansett, hjemmegym eller ei, men bare tenkt litt annerledes – som med øktene i dette innlegget.

I graviditeten har jeg jo vært langtfra så mobil som vanlig, og det å skulle fraktet meg selv frem og tilbake til et treningssenter uten bil (mannen har den som regel på jobben), det hadde rett og slett ikke vært gjennomførbart.

Videre kan jeg vel se for meg at hakket mer skånsom kom i gang-trim er fint i  begynnelsen etter fødsel, og for meg, som er vant til å trene såpass mye, kan disse to øktene ha nettopp den funksjonen. Meeen vi skal ikke undervurdere de av den grunn ass, for min erfaring tilsier ihvertfall at økter som dette gjerne blir så harde som du gjør de til selv – spesielt med finisherene på slutten?

Økt 1les mer om økta og retningslinjene her, samt hele økten skriftlig.

Dette programmet tar deg drøye 30 minutter, og passer perfekt om du har null tilgang på utstyr, men allikevel vil trene hele kroppen.

Økt 2en hjemmetreningsøkt for tre ulike nivåer, som du kan lese mer om her.

Denne økten består av fire ulike deler, og tar deg gjennom en stødig oppvarming, styrke samt litt kondisjon på slutten – viktig å avslutte på topp!

Jeg har laget flere treningsvideoer sammen med YT denne høsten, så sjekk de gjerne ut på YT sin YouTube-kanal her. Jeg har jo ikke postet såå mye av denne type trening i mine egne kanaler denne sesongen, så føler dette samarbeidet utfyller mine egne kanaler perfekt?

Ha en strålende fin, sporty fredag folkens?

 

Flere
Artikler