En dag på Olympiatoppen med alpingutta

Hei, fine folk! Dagen i dag har jeg tilbrakt på Sognsvann, nærmere bestemt på Olympiatoppen, med gutta på alpinlandslaget. DeNye har et samarbeid med Telenor, og i den anledning har vi fått i oppdrag å lage kult innhold med skigutta. Nå er de inne i barmarkssesongen, og dermed tenkte vi det var kult å la Jørgine henge med gutta en hel dag.

Og hun leverte til de grader!

Vi startet klokken 08 med balanse og motorikk, det Kilde, Jansrud og Jørgine hoppet seg gjennom en stadig vanskeligere hinderløype. De som følger meg på Snapchat vet hva jeg snakker om. Deretter var det styrkeøkt (der øya gikk rundt på grunn av alle idrettsskrottene), før et par timers pause og lunsj. Etter lunsj kjørte vi noen intervjurunder, før de alle avsluttet med en ganske beinhard økt bestående av.. masse forskjellig. Følg med på DetNye og Jørgine sine kanaler utover høsten, så får du se?

Det var Kilde vi var mest med denne dagen, og fy fasan, for en fin fyr. Skikkelig god energi og tilstedeværelse, til tross for at vi diltet etter han og stilte spørsmål rett som det var. Til høyre, alpinlandslagets fysiske trener, Lars Mæland, også typ.. tidenes triveligste type. 

Det var fint å tilbringe en hel dag bak kamera, og kun fokusere på at innholdet ble bra, og at vi fikk med det vi skulle. Kort sagt kan man si at jeg bisto kampanjelederen og Jørgine med å få spikret alt innholdet vi skulle, som, for å være ærlig, var en digg avveksling fra å være foran kamera selv. Ikke at jeg er det 24/7, men dere skjønner tegninga ? Jørgine var ihvertfall dritflink, og kunne absolutt måle seg med alpinistene – allsidig trening er en gjenganger hos både Jørgine og skigutta, så vi får la oss inspirere, dere ?

Sjekk ut snappen min Piapiapiapia om du vil ha med deg livevideoer fra hele dagen. 

Men nå er det helg! Etter fire dager med CrossFit er det digg å vite at denne fredagen blir full hviledag, før jeg og mannen har avtalt rulleskidate på Tjøme på lørdag eller søndag. Får se om jeg ikke får til en styrkeøkt ila. helgen også, før en ny treningsuke starter tidsnok på mandag.

Men nå – hjem til smoothiebowl på terrassen, verdens beste mann og serier i utesofaen. Livet????

Flere
Artikler