To kondisjonsøkter som gir makspuls og syrefest på drøye 20 minutter

Rein lyst til å være (enda) mer sammen med mannen har tatt meg på Crossfit både mandag, tirsdag og onsdag (i dag) denne uken. Deilig å slippe å tenke selv, i kombinasjon med at jeg faktisk har litt mer tid nå som ferien nærmer seg, til å møte opp til gitte tidspunkter osv. Når jeg trener CrossFit er jeg for tiden på CrossFit Fønix i Drammen, der øktene, som alltid, varierer mellom høy puls, tunge løft og gymnastikk – i tillegg til en million andre ting, hehe.

I dag var det tid for den siste morgenøkta før sommeren (blikke noe 06.30-trening i ferien, for å si det sånn), og jeg og mannen møtte opp 06.30 for å trene oss gjennom Endurance-økta med resten av de spreke morgenfuglene.

Økta var som følger.. 

2000 m roing

100 burpees (med hopp over roeren)

100 air squat

Etter en kjapp pause ble det 3 runder av..

30 sek hollow rocks

30 sek handstand hold mot vegg

 

Fin den, og en nydelig start på dagen!

For noen uker siden blogget jeg om en annen morgenøkt, som også er et supert alternativ når du er keen på en litt annerledes kondisjonsøkt. Ingen tunge løft, kun lett belastning og medium til lange arbeidsperioder med mål om å styrke kondisjonen. Dere husker den kanskej? Her er den ihvertfall – en økt og minivlogg i ett, hehe.

I denne økta får du altså 8 minutter x 3, med 3 minutters pause mellom hver bolk.

1. runde
8 Ground to overhead med vektskive
8 Burpees to plate
200 m løp

2. runde
40 double unders
12 burpees
12 ab mat situps

3. runde
200 m ro
16 push ups
16 knebøy

.. and thats it! Jeg digger begge øktene, og håper du gjør det samme 🙂

Etter en passe lang dag på kontoret er jeg på vei hjemover. I kveld skal jeg kjøre en treningsøkt for over 30 spreke folk i Drammen, og jeg vet at det fortsatt er ledige plasser. Sjekk ut eventet her, og bli med om det passer?

Ha en fin dag, sprekis. Nyt at du har en kropp som funker, og bruk den til akkurat det du har lyst til❤️

 

Flere
Artikler