Sjeldent har det vært så kjipt å ta ferie, dere..

I går startet jeg dagen med å spille inn den siste episoden av Treningspodden for sesongen. Saki, det var overraskende kjedelig, ass! Det er som Silje så fint sa det; hvem skal man tømme seg til nå, om all snakkisen rundt trening, kosthold og helse?

Det får vel gå utover familie, venner og kjæreste da antar jeg..

Neida, på sett og vis skal det bli godt også altså. Som jeg sier i ukas episode, så har jeg virkelig ambisjoner om å ta meg en «digital detox» en uke eller to denne sommeren, og da trenger man å koble fra absolutt alt.

Har til og med lurt på om jeg skal legge fra meg telefonen hjemme, og typ.. be folk kontakte meg på kjærestens telefon, hehe.

Jeg tror også uten tvil dette bidrar til å gjøre Treningspodden bedre på sikt, ettersom både jeg og Siljus for tatt en fot i bakken og evaluert veien videre. I den forbindelse er jeg ekstremt nysgjerrig på om dere har noen innspill eller tilbakemeldinger vi kan bruke? Jeg vet det er ekstremt klisje å si, men vi lager jo faktisk podden både med og for dere, og derfor er det ekstremt viktig for oss å oppfylle deres forventninger. Ikke minst, hver gang vi spør dere om hjelp, eller lytterspørsmål for den saks skyld, så får vi så sykt mye bra tilbake!

Ukas episode gir deg åtte gode tips til hvordan vi alle kan holde oss sånn akkurat passe sporty i sommer. Dette er tips jeg selv sverger til hvert eneste år, og som jeg ser mange kunder drar nytte av. Samtidig er det jo ikke sånn at man på død og liv må trene når man er på ferie heller, men for mange gjør det godt for både kropp og sinn, selv om det kjennes litt tiltak ut akkurat der og da. Mer om dette litt senere, men i første omgang, sjekk ut den nyeste episoden av Treningspodden HER, eller søk opp «Treningspodden» i Itunes.

Som noen av dere kanskje fikk med dere var jeg på crossfit med mannen i går, og økta var superslitsom, men på en bra, digg måte. Økten var som følger…

Oppvarming

Diverse dynamisk stretching for å forberede kroppen på knebøy. Deretter lette til medium reps med stanga, 2-5 sett, for å forberede kropp og hode på tyngre belastning i akkurat det bevegelsesmønsteret.

Hoveddel 1

5 – 7 – 5 – 7 – 5 repetisjoner med knebøy. Man jobbet sammen i par, slik at den ene hvilte mens den andre jobbet. Jeg beholdt samme vekt på både 5 og 7 reps, men i en ideell verden hadde jeg nok hatt litt mer kilo på 5 reps´ene. Oh well – next time!

Hoveddel 2

Svettefesten denne dagen var en «Fight gone bad», som er en typisk økt innenfor crossfit.

Altså tre runder med 1 minutt på hver av øvelsene; wall balls, sumo deadlift high pull, box jumps, push press og roing. Vi jentene hadde @25 kg på stanga, og tro meg, det var mer enn nok. Jeg burde jo ha telt antall reps (det er jo liksom litt av greia med crossfit, spesielt når det er sånne kjente økter, at man skal kunne slå seg selv neste gang man gjør økta), men det gikk i glemmeboka idet startskuddet gikk.

Makan.. 

Økta er en super måte å få opp pulsen raskt på ihvertfall. Om du ikke har muligheten til å gjøre wallballs kan du kjøre thrusters isteden. Takk til Crossfit Fønix for en super økt?

Nå skal jeg jobbe noen timer til, før nok en crossfitøkt venter om noen timer. I dag skal ikke beina få gjennomgå så innmari, og godt er det. Etter trening er treningspizza på menyen. Søk opp «Pia Seeberg» og «treningspizza» på Google, så skjønner du hva jeg mener – god tirsdag, partypeeps?

 

Flere
Artikler