Dagen derpå

Inneholder reklame for egne tjenester

.. og da snakker jeg ikke om blåmandag, ihvertfall ikke i den klassiske forstanden?

De fleste av dere som klikker dere inn her på bloggen fikk kanskje med deres gårsdagens Insta-post, etter det 4,2 mil lange skirennet jeg gikk samme dag. Jeg snakker mer om det i ukas vlogg, som kommer på søndag, men du kan trygt si at jeg kjente det godt i kroppen i hele går, hehe. I dag kjennes kroppen riktignok langt bedre ut, og det eneste stedet som gjør vondt er faktisk tærene, hehe. Jeg hadde forventet å våkne opp stiv som en stokk, så gleden var stor når jeg faktisk kunne bevege både armer og bein. Tusen takk for alle de fantastiske kommentarene deres på videoen i går forresten, det er bare helt sjukt hvor gode folk er. Ikke så ofte jeg legger ut video av at jeg griner, haha. Tror forresten mange satte pris på at jeg delte noe som sier noe om hvordan det egentlig var å komme i mål, ihvertfall når det var sånn det faktisk skjedde – som jeg skrev, kunne jo glatt lagt ut et sånn «hipp hurra for meg, dette var gøy og null stress».

But no, haha.

I skrivende stund sitter jeg på LETT i Oslo sentrum og har akkurat fortært denne fantastiske salaten. Kalkun, grønnkål, chevré, gulrot, søtpotet, bønner, honning- og sennep-dressing.. yes, please ? 

ELSK på steder som tilbyr lettvint, bra, næringsrik mat – #ikkesponset, haha. 

Her skal jeg sitte en liten time til, før jeg setter snuta hjemover. I dag satte jeg meg på toget i 09-draget, og møtte Christine Vukicevic og gjengen fra PT X-appen til ei lita fotoshoot i forbindelse med løpetreningen vi skal ha i Frognerparken 1. mars. Foreløpig har vi bare laget dette ene eventet, men dette er virkelig noe vi har lyst til å kjøre hele våren – håper vi får det til?

Bildene er knipset av Sigurd Dons, vår «go to-guy» i PTX-app. SÅ flink fyr, og rå å jobbe med. Her kan du sjekke ut mer info om påmelding til løpetreningen vår 1. mars forresten, om du er keen på å joine. Vi kommer til å lage en egen løpegruppe på Facebook også, der vi deler noen av øktene vi kjører, de ulike øvelsene.. blir knallbra!

Etter den lille shooten satte jeg snuta mot kontoret, der jeg spiste litt lunsj og hadde et møte, før jeg føyk videre til neste lokasjon, Comfort Hotel Børsparken. Der har jeg nemlig begynt å ha PT-timer, noe som er helt gull. Nå kan jeg ta imot kunder i både Drammen og Oslo, noe som gjør at jeg kan hjelpe enda flere til å nå sine treningsmål. Love it! Etter PT-time satte jeg snuta mot LETT, hvor jeg enda befinner meg. Nå er målet å jobbe meg ferdig slik at jeg rekker toget rundt 19, og er hjemme til Farmen klokka 20. Jeg har trua!

Åh, én siste ting før jeg runder av – i dag (!!!!), etter å hatt Instagram i typ.. 5 år (?) fant jeg ut at jeg ikke får notifications om at det har kommet meldinger fra folk jeg ikke følger. Det vil si at alle som har sendt meg meldinger i hele den tiden jeg har hatt Insta.. aldri har fått svar. Altså, jeg fikk helt hakeslepp når jeg fant det ut, haha. Jeg snakket nemlig med en venninne, og var litt sånn.. «weird at iingen kommenterer noe direkte til meg på Insta, bare folk jeg følger og kjenner litt».. og så spurte hun om jeg hadde sjekket «forespørsler», og nei.. det hadde jeg ikke gitt. Så hvis du er en av de menneskene som noensinne har sendt meg en dm på Insta – jeg er ikke slem. Jeg er bare… dum?

Sier som Sølve jeg – til å jobbe daglig med sosiale medier kan jeg særdeles lite om hvordan ting egentlig funker, haha.

God mandag, dere – vi har alle vårt?

 

Flere
Artikler